24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Kuba Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

137 turis Rusia dikarantina di Kuba saatos uji coba positif pikeun COVID-19

137 turis Rusia dikarantina di Kuba saatos uji coba positif pikeun COVID-19
137 turis Rusia dikarantina di Kuba saatos uji coba positif pikeun COVID-19
Ditulis ku Harry Johnson

Seuseueurna wisatawan Rusia anu diasingkeun kusabab disangka inféksi COVID-19 henteu nunjukkeun gejala, sareng aranjeunna disangka divaksinasi di Rusia sateuacan perjalanan aranjeunna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sakitar 130 pangunjung Rusia diuji positip kana COVID-19 saatos sumping di Varadero, Cuba dina 30 Juni.
  • Dinten Minggu, aya laporan langkung ti 150 wisatawan terpencil.
  • Sababaraha anggota awak pesawat ogé diuji positip pikeun COVID-19.

Numutkeun ka Konsul Jénderal Rusia di Havana, Kuba, langkung ti 130 wisatawan Rusia parantos dikarantina di kamar hotélna kusabab disangka infeksi COVID-19.

"Dugi ka 4 Juli, 127 jalma ti hiber sumping tanggal 30 Juni sareng 1 Juli tetep [dina kapisahkeun] kalayan uji COVID-19 positip. Kami ngarepkeun hasil tes ulangan pikeun 80 jalma anu sumping dina 1. Juli Sedengkeun pikeun jalma anu sumping dina 3 Juli, aya sapuluh jalma anu positip, […] sareng kami ngarepkeun langkung seueur hasil engké dinten ieu, "saur Konsul.

Dinten Minggu, aya laporan langkung ti 150 wisatawan terpencil.

Tadi, anu Konsulat Umum ngalaporkeun yén sakitar 130 jalma diuji positip saatos sumping di Varadero tanggal 30 Juni, kalebet sababaraha anggota awak pesawat. Tés ulangan mulih hasil anu positip pikeun 33 urang. Aya 80 tés positip diantara panumpang tina hiber salajengna. 

Tétéla, seuseueurna wisatawan anu diasingkeun kusabab disangka inféksi COVID-19 henteu nunjukkeun gejala, sareng aranjeunna disangka divaksinasi di Rusia sateuacan perjalanan. Éta ogé ngagaduhan makalah ngeunaan tés PCR anu dicandak di Rusia, anu ogé nunjukkeun hasil négatip.

Dina awal Juni, aya sakitar 6,000 warga Rusia di resor Kuba. Numutkeun kana peraturan Kuba, wisatawan anu datang kedah nyandak tés PCR pikeun inféksi COVID-19 dina waktos 72 jam sateuacan perjalananna. Kertas anu ngabuktikeun hasil uji négatip kedah ditepikeun nalika naék pesawat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.