24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Bandara Billy Bishop Toronto City ngahanca jasa maskapai komérsial dina 8 Séptémber

Bandara Billy Bishop Toronto City ngahanca jasa maskapai komérsial dina 8 Séptémber
Bandara Billy Bishop Toronto City ngahanca jasa maskapai komérsial dina 8 Séptémber
Ditulis ku Harry Johnson

Jasa pesawat komérsial ditunda samentawis di Billy Bishop Airport dina Maret 2020, salaku akibat tina pandemi global COVID-19 sareng larangan perjalanan anu pakait.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Samemeh ka pandemic, Billy Bishop Airport tampi kira 2.8 juta panumpang per taun, dirojong leuwih ti 4,700 jobs, sarta dihasilkeun $ 470 juta dina PDB.
  • Porter Airlines bakal fase dina jasa na anu dijadwalkeun ka / ti Toronto, nawiskeun penerbangan ka / ti Montréal, Ottawa sareng Thunder Bay dina 8 Séptémber.
  • Air Canada ogé diharepkeun ngabalikan jasa Montreal na dina bulan Séptember.

PortsToronto, boga sareng operator tina Billy Bishop Toronto Kota Airport, resep mastikeun yén layanan maskapai komérsial ka / ti bandara kota bakal dilanjutkeun deui 8 Séptémber 2021, kalayan dibalikan deui tina Porter Airlines dina dinten éta. Porter Airlines bakal fase dina jasa na anu dijadwalkeun ka / ti Toronto, nawiskeun penerbangan ka / ti Montréal, Ottawa sareng Thunder Bay dina 8 Séptémber, sareng dalapan tujuan deui dibawa online minggu Séptémber 13. Air Canada diarepkeun ngabalikan jasa Montreal na dina bulan Séptember ogé.

"PortsToronto resep mastikeun yén Bandara Billy Bishop bakal nuluykeun deui operasi maskapai komérsial dina 8 Séptémber 2021, sareng parantos ngamimitian prosés ngémutan staf, nyiapkeun bandara, sareng ngitung dinten-dinten dugi ka urang tiasa ngabagéakeun deui palancong anu suksés sareng penghargaan urang -meunang bandara, ”saur Geoffrey Wilson, Chief Executive Officer, PortsToronto. "Bandara Billy Bishop mangrupikeun asét pikeun kota Toronto sareng daérah sakurilingna dipasihan pangaruhna dina ngadukung ékonomi, ngagampangkeun perdagangan sareng pariwisata, sareng nyayogikeun rébuan padamelan. Bandara Billy Bishop bakal ngagaduhan peran penting dina pamulihan ékonomi kota sareng propinsi kami, sareng kami gumbira pikeun ningkatkeun operasi sareng uih deui kana bisnis ngahubungkeun palancong ka masarakat, tempat, pangalaman sareng padamelan anu aranjeunna resep. "

Jasa pesawat komérsial ditunda samentawis di Billy Bishop Airport dina Maret 2020, salaku akibat tina pandemi global COVID-19 sareng larangan perjalanan anu pakait. Bandara tetep kabuka nalika pandemi pikeun mastikeun operasi anu tetep pikeun jasa medevac Ornge, sareng ngalayanan operator régional sapertos FlyGTA sareng Cameron Air, pilot penerbangan umum, sareng operator wisata sapertos Helitours.

Sateuacan pandemi, Bandara Billy Bishop ngabagéakeun sakitar 2.8 juta panumpang per taun, ngadukung langkung ti 4,700 padamelan, sareng ngahasilkeun $ 470 juta dina PDB. Bandara ngarepkeun deui kana tingkat jasa ieu sareng pangaruh positip. Perjalanan udara parantos mimiti rebound di seueur pasar di sakumna dunya, kalayan Amérika Serikat ngalaporkeun mulang ka 65 persén tingkat pra-pandemi dina Méi 2021, sareng ekspektasi pikeun kamekaran salajengna nalika usum panas ngadeukeutan.

Billy Bishop Airport ngaluncurkeun Program Travels Aman na dina sababaraha bulan terakhir pikeun nyiapkeun bandara sareng palancongna pikeun protokol kaséhatan umum anu énggal sareng anu aya hubunganana sareng perjalanan. Program ieu dilengkepan ku program anu aya sareng masing-masing operator na - Program Penerbangan Sehat Porter Airlines sareng program AirCafe urang CleanCare +.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.