24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha pendidikan Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi Investasi LGBTQ Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Segel Pariwisata Aman anu langkung énggal mangrupikeun konci pikeun nganjang ka pangunjung

Seal Pariwisata langkung aman
Seal Pariwisata langkung aman

Éta saderhana, épéktip, sareng unik. Peluncuran deui Program Seal Pariwisata Aman ku Jaringan Pariwisata Dunya. WTN ngaharepkeun langkung Seal Pariwisata Aman janten standar global anyar dina milarian tujuan, hotél, sareng stakeholder sanés anu aman pikeun anu didatangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Program Seal Pariwisata Anyar Aman ku Jaringan Pariwisata Dunya diluncurkeun deui dina Juli 1. Program dieureunkeun dina Januari pikeun diajar ancaman COVID-19 pikeun industri perjalanan sareng pariwisata.
  2. Seal Pariwisata anu héjo, biru, sareng beureum Aman Seal nunjukkeun tingkat vaksinasi, syarat uji sareng tingkat kasus. Éta ngagaduhan sadaya alat saderhana pikeun janten standar énggal pikeun pangukuran internasional. Éta dirarancang pikeun ngauihkeun bisnis sareng ngagaduhan kapercayaan anu ngumbara, tujuan sareng padamel.
  3. Seal Pariwisata Aman pikeun tujuan sareng pamangku kapentingan ayeuna sayogi disayogikeun pikeun anggota Jaringan Pariwisata Dunya, organisasi anu ngawangun deui perjalanan, ngagampangkeun diskusi global anu munggaran ngeunaan COVID-19 kalayan pamangku kapentingan sareng industri pariwisata sareng tujuan.

Kaamanan sareng kaamanan perjalanan gumantung kana panyadia sareng panarima, sareng peryogi kapamimpinan. Ngenalkeun kanyataan ieu, Ngadamel deui Wisata mangrupikeun diskusi global anu munggaran ngeunaan ancaman COVID-19.

Éta didirikeun ku eTurboNews, Pariwisata langkung aman, PATA, nu Déwan Pariwisata Afrika, jeung Déwan Pariwisata Nepal dina sela-sela acara ITB Trade anu dibolaykeun di Berlin dina 8 Maret 2020. ITB henteu pernah kajantenan, tapi éta ngawangun deui perjalanan sarapan mangrupikeun awal langkung ti 200+ diskusi zum sareng pamangku kapentingan di panjuru dunya.

Dr. Peter Tarlow atanapi Pariwisata Aman ngingetkeun ngeunaan munculna Krisis COVID-19 dina acara peluncuran Safer Travel dina pesen pidéo anu dirékam dina Pébruari 2020.

Dina Désémber taun 2020, Ngadamel deui.jalan nyiptakeunana Jaringan Pariwisata Word (WTN), organisasi jaringan anu ngadeukeutan 1,500 anggota industri perjalanan sareng pariwisata di 127 nagara.

WTN nyiptakeun Seal Pariwisata langkung aman pikeun pamangku kapentingan industri tujuan sareng perjalanan sareng pariwisata dina bulan Juli taun 2020. The Dewan Pariwisata Jamaika mangrupikeun tujuan anu munggaran dilélérkeun segel tanggal 9 Juli 2020, dituturkeun ku Déwan Pariwisata Kénya.

Iraha WTTC ngumumkeun langkung ti saratus tujuan nampi cap pariwisata anu langkung aman, Jaringan Pariwisata Dunya mutuskeun saatos didamel pikeun nempatkeun Seal Pariwisata langkung aman ditahan sacara tenang pikeun ngamungkinkeun pamahaman anu langkung jelas ngeunaan COVID-19 sareng ancaman pikeun pangunjung sareng industri pariwisata.

Kalayan ngenalkeun program vaksinasi, sareng rékor pariwisata muncul di pasar-pasar utama kalebet Hawaii, Jaringan Pariwisata Dunya mutuskeun pikeun ngalancarkeun deui Seal Pariwisata Aman deui dina tanggal 1 Juli 2021, sataun saatosna didamel.

Pupuhu sareng pendiri WTN Juergen Steinmetz nyarios: "Penting pikeun urang pikeun nyiptakeun program anu leres-leres tiasa kéngingkeun kapercayaan pikeun palancong, tujuan, stakeholder, sareng anu padamelan di séktor global ieu.

"Kami henteu ngagaduhan recourses pikeun ngajén kana penilaian anu lengkep. Kuring pikir WTTC Stamp ngalakukeun padamelan anu hadé dina ngahijikeun data lengkep sareng anu gaduh parangko parios barang-barang kawijakanna pikeun tujuan atanapi perusahaan, ngarah nampi dukungan WTTC Kami nyandak program Travel Aman Hawaii salaku modél, sareng pesen kami saderhana. Vaksinasi, tés, sareng panyebaran virus mangrupikeun angka anu gampang urang ngukur sateuacan masihan Seal Pariwisata Aman.
"Perangko WTTC sareng segel WTN saling pujian. Saenyana, unggal perusahaan anu mumpuni pikeun kéngingkeun segel urang mimiti kedah ngadaptar pikeun cap WTTC anu kadua. Unggal tujuan atanapi perusahaan anu nyandak cap WTTC panginten hoyong ngalamar segel urang salajengna. Pesen WTTC dumasarkeun kana detil bisnis atanapi tujuan, urang ngan saukur fokus kana kaayaan sareng hasilna ayeuna.

"Éta bakal mastikeun persyaratan dasar tina operasi dina tujuan anu ayeuna aman, sateuacan dianggo dina detil na cetak leutik.

"Kami kedah yakin yén saha waé anu nampi segel urang kedah tiasa mekarkeun pariwisata ti saprak ayeuna. Anjeun tiasa ngagaduhan sadayana detil operasi hotél di tempatna, tapi nalika tujuan anjeun henteu acan aman, sadaya ieu henteu janten masalah.

"Kalayan datangna pariwisata sapopoé ka Hawaii, éta langkung luhur dibandingkeun dinten-dinten teratas di 2019, sanaos tanpa perjalanan internasional, Hawaii parantos katingali salaku modél kasuksésan. Modél Hawaii ngajaga saha waé anu aya di Nagara sareng para pangunjung aman.

"Kami raoseun condong kana carita kasuksésan ieu di Hawaii sareng ngagaduhan poin konci modél Hawaii diintegrasikeun kana sarat urang pikeun Seal Pariwisata Aman langkung raos. "

Seal Pariwisata Seal (STS) ngawangun kana sertifikasi anu parantos ditetepkeun ngalangkungan évaluasi sareng dukungan. Segelna nyayogikeun jaminan tambahan nalika ngumbara dina waktos-waktos anu teu pasti ieu. STS ngabantosan tujuan sareng pamangku kapentingan na ngalangkungan daptar standar multi-titik pikeun kaayaan ayeuna di tempat anjeun bisnis.

Seal Pariwisata Aman langkung éksklusif pikeun anggota Jaringan Pariwisata Dunya. nu Pass Pariwisata Aman pikeun palancong, éta  Pahlawan Award ogé sayogi pikeun saha waé.

Béda sareng dukungan Seal atanapi Stamp anu sanés, Jaringan Pariwisata Dunya langkung Seal Pariwisata Seal ngagaduhan sarat anu saderhana dumasar kana tingkat vaksinasi, syarat uji, nganggo masker, aturan jarak sosial, sareng nomer inféksi COVID digabungkeun sareng penilaian diri ti anu ngalamar Seal Pariwisata langkung aman.

WTN nawiskeun tilu anjing laut:

Seal Pariwisata Héjo Aman
sayogi pikeun tujuan sareng pamangku kapentingan. Éta dumasar kana pameunteun anjeun nyalira sareng kana EMPAT tina sarat minimum ieu pikeun tujuan anjeun
1) Tingkat vaksinasi 25% penduduk anjeun
2) Uji négatip COVID-19 atanapi vaksinasi diperyogikeun pikeun anu datang
3) Tingkat kasus 7 dinten anjeun per 100,000 penduduk kedah kirang ti 9 rata-rata sapoé.
4) Ngagem topéng
5) Jarak sosial.

Seal Pariwisata BIRU Aman
Evaluasi dumasarkeun kana penilaian anjeun nyalira sareng kana SALAH tina 2 skenario ieu:
1) Tujuan anjeun kedah gaduh tingkat vaksinasi 50 +% penduduk anjeun JEUNG pangunjung anjeun kedah nunjukkeun vaksinasi lengkep atanapi uji COVID-19 négatip sateuacan sumping di nagara anjeun, nagara bagian, atanapi daérah AND tingkat kasus 7-dinten anjeun per 100,000 populasi kirang ti 7 unggal dinten; maké topéng di jero sareng jarak sosial
2) ATAWA tujuan anjeun kedah gaduh tingkat vaksinasi 60 +% JEUNG tingkat kasus 7 dinten anjeun per 100,000 penduduk kedah kirang ti 5 rata-rata unggal dinten
3) Distancing Sosial

Segel Pariwisata RED Aman
dievaluasi & didukung:
Dumasar kana penilaian anjeun sorangan anu didukung ku ahli kaamanan WTN sareng anggota WTN sareng duanana ieu:
1) Tujuan anjeun kedah gaduh tingkat vaksinasi 70 +% populasi anjeun
2) Laju kasus 7- dinten per 100,000 penduduk kirang ti 3 unggal dinten
Tim ahli WTN tiasa nyaluyukeun sarat dumasar kana data sareng evaluasi mandiri.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Seal Pariwisata Aman, sareng kanggo ngalamar buka www.safertourismseal.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.