24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan wartos Rusia Ngabobol Warta Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Pesawat panumpang nabrak Samudra Pasipik nalika nyobian badarat di Petropavlovsk

Kamchatka Airlines
Kamchatka Airlines

Dipikawanoh salaku Far East di Rusia, hiji maskapai lokal nabrak Samudra Pasipik Kulon nalika badarat di Kota Petropavlovsk Rusia.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ngalayang di Jauh Jauh Rusia ti Petropavlovsk-Kamchatsky ka Palana panginten tiasa ngabahayakeun 23 panumpang sareng 6 awak tukang kapal tina pesawat panumpang Kamchatka Airlines.
  2. AN-26 ngeureunkeun komunikasi sateuacan badarat sareng nabrak Samudra Pasipik.
  3. Layanan darurat aya di tempat anu milari anu salamet dina cuaca anu goréng.

Kapal penyelamat Rusia ayeuna aya di laut atos Laut Samudera Pasipik Kulon dinten Salasa siang pikeun anu salamet dina hiber Kamchatsky Airlines ieu. Sinyal tina kotak hideung parantos aya.

Diantara 29 jalma dina papan aya 2 murangkalih. Kaayaan cuaca anu sesah pisan di daérah éta sareng tiasa nyababkeun kacilakaan éta.

Pamaréntah daérah nyatakeun yén pesawat éta ngagaduhan sertipikat valid tina kabisa udara sareng kru parantos ngalaksanakeun pamariksaan sateuacan hiber.

Kasus kriminal diprakarsai ngalanggar aturan kaamanan lalu lintas sareng operasi pesawat
Maskapai na teu acan mastikeun kacilakaan éta

Kamchatka Airlines mangrupikeun maskapai Rusia anu berbasis di Petropavlovsk-Kamchatsky Airport. Pamawa anu sateuacanna ngoperasikeun jasa piagam nganggo armada turboprop sareng alat-alat awak sempit.  

Petropavlovsk-Kamchatskiy mangrupikeun kota sareng pusat administrasi, industri, ilmiah, sareng budaya Kamchatka Krai, Rusia. Pendudukna nyaéta 179,780. Kota ieu sacara umum dikenal ngan saukur Petropavlovsk. Kecap sipat Kamchatsky dilebetkeun kana nami resmi di 1924.

Kota ngagaduhan setting anu megah di Teluk Avacha sareng teu katingali ku dua gunungapi raksasa sareng dikurilingan ku garis panjang gunung anu katutup salju.

Langkung seueur berita ngeunaan pesawat nabrak eTurboNews

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.