24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Guam Breaking News News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui kasalametan Warta Breaking Taiwan piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata

Pakansi sareng Vaksinasi di Guam pikeun turis Taiwanese

Vaksin di Guam
Vaksin di Guam

Aya daptar ngantosan anu lami di Taiwan pikeun jalma-jalma kéngingkeun vaksin COVID-19. Nuju liburan di daérah AS Guam bakal kalebet vaksin, pantai tropis anu saé, sareng rasa unik tina sumanget Håfa Adai.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. katelah "Air V&V" pikeun "pakansi sareng vaksinasi," kalebet dosis munggaran tina vaksin pilihan, kalayan kamungkinan ditémbak kadua upami paré anu cicing di daérah Amérika Serikat cekap lami.
  2. Kapentingan dina perjalanan naék saatos pamaréntah Guam ngaleungitkeun sarat karantina pikeun pangunjung anu tiasa nunjukkeun tés PCR négatip tina jero 72 jam sateuacan hiber.
  3. Piagam EVA Air, Airbus A321-200, mangrupikeun salah sahiji penerbangan anu dikoordinir ku sababaraha badan perjalanan Taiwan, sapertos Lion Travel sareng Phoenix Tours. Langkung langkung ti 2,000 pengunjung ti Taiwan diperkirakeun dina sasih Juli sareng Agustus.

Biro Pengunjung Guam (GVB) sareng Otoritas Bandara Internasional AB Won Pat ngabagéakeun hiber langsung munggaran Guam ti Taiwan langkung ti sataun satengah. Penerbangan piagam EVA Air ngangkut 153 panumpang ka Pulo Jawa pikeun ilubiung dina program pariwisata vaksinasi Guam - Air V&V.

Langkung ti 2,000 pangunjung pamustunganana bakal ngumbara ti Taiwan ka Guam kanggo divaksinasi sareng ngararasakeun liburan impian dina waktos anu sami.

Piagam EVA Air, Airbus A321-200, mangrupikeun salah sahiji penerbangan anu dikoordinir ku sababaraha badan perjalanan Taiwan, sapertos Lion Travel sareng Phoenix Tours. Langkung langkung ti 2,000 pengunjung ti Taiwan diperkirakeun dina sasih Juli sareng Agustus.

Guam Taiwan
Turis Taiwan deui di Guam

"Ieu mangrupikeun awal kebangkitan industri nomer hiji Guam," saur Présidén & CEO GVB Carl TC Gutierrez. "Abdi hoyong hatur ka Gubernur Lou Leon Guerrero pikeun ngadukung program Air V&V, anu masihan kasempetan ka para pengunjung pikeun divaksinasi sareng ngalaman semangat Håfa Adai urang."

GVB nyayogikeun cai kemasan gratis sareng pembersih tangan ka panumpang nalika aranjeunna angkat ti imigrasi ka pos pemeriksaan Departemen Kaséhatan Umum sareng Layanan Sosial (DPHSS). Panumpang ogé disambut ku musik Chamoru langsung ku Ruby Santos sareng Jesse Bais.

"Kuring hoyong mikawanoh kolaborasi hébat antara Kantor Guam Taiwan, EVA Air, sareng mitra perdagangan perjalanan anu sanés dina ngajantenkeun hiber piagam ieu suksés," saur Diréktur GVB Global Marketing Nadine Leon Guerrero. "Kami hoyong hatur ka Otoritas Bandara Internasional Guam, Bea Adat sareng Karantina, Pulisi Bandara, sareng Kaséhatan Umum pikeun kerjasama anu teras-terasan dina ngabagéakeun para pengunjung ka pulau anu saé urang."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.