24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Inggris angkat sadayana larangan COVID-19 dina 19 Juli sanaos lonjakan kasus anyar

Inggris angkat sadayana larangan COVID-19 dina 19 Juli sanaos lonjakan kasus anyar
Inggris angkat sadayana larangan COVID-19 dina 19 Juli sanaos lonjakan kasus anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Salaku larangan nu diangkat, pamaréntah moal panjang merlukeun jalma pikeun digawé ti imah sarta wates dina jumlah warga diwenangkeun imah neng perawatan bakal turun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Topéng raray moal diperyogikeun pikeun transportasi umum.
  • Klub malam Inggris bakal dibuka deui.
  • Wates ukuran kelompok di bumi pribadi dugi ka genep urang bakal dihapus.

Perdana Mentri Britania Boris Adang ngumumkeun yén Inggris bakal lungsur ampir sadayana curb COVID-19 sésana, kalebet sadaya larangan hukum dina 19 Juli. Perdana Menteri ngumumkeun pengumumanana sanaos aya paningkatan kasus coronavirus énggal sareng ekspektasi langkung seueur maotna tina virus éta.

masker beungeut moal panjang jadi diperlukeun dina angkutan umum, nightclubs bakal reopen jeung wates dina ukuran group di imah pribadi ka genep jalma bakal sagala jadi scrapped, Adang ceuk dina konferensi pers.

Watesan sanés pikeun jumlah jalma dina acara kawinan sareng pamakaman ogé bakal tamat, sapertos ogé syarat-syarat jarak jauh sosial sareng ngawatesan bar sareng réstoran pikeun layanan méja waé.

Adang nyarios yén Inggris masih ningali jumlah inféksi COVID-19 anu ningkat sareng pangakuan rumah sakit, peringatan yén aya 50,000 kasus per dinten dugi ka 19 Juli.

"Urang kedah ngahijikeun diri duka teuing pikeun langkung seueur maotna tina COVID," saurna, nambahan yén pamaréntah kedah nyandak kaputusan "ati-ati sareng saimbang" ngeunaan larangan.

Adang cenah ekspektasi pamaréntah bakal tiasa angkat mayoritas larangan sésana dina 19 Juli, ku review tina panganyarna set data kaséhatan keur 12 Juli.

Tes nasional, renik sarta sistem ngasingkeun baris tetep di operasi ti 19 Juli, Adang ngomong, sanajan pamaréntah keur néangan di arrangements béda pikeun jalma pinuh-divaksinasi jeung barudak. Jalma kedah tetep timer ngasingkeun lamun aranjeunna nguji positif pikeun virus atawa anu maréntahkeun ka quarantine ku NHS Test na Trace.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.