24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Karibia Industri silaturahmi Jamaica Breaking News wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Penerbangan anyar kana Jamaika penting pisan pikeun upaya pamulihan pariwisata

Penerbangan Anyar Air Canada lebet ka Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, parantos negeskeun yén ditambah penerbangan anyar ka Pulo Jawa kaluar tina pasar konci penting pisan pikeun usaha pamulihan pariwisata, sabab Jamaica ngabagéakeun penerbangan kaluar tina pasar perjalanan Kanada sareng Éropa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Air Canada deui di Jamaika saatos 6 sasih ku hiber mingguan nganggo pesawat Dreamliner na sareng rencana badé angkat sadidinten.
  2. Manajemén Jamaika pikeun pandemi sareng kualitas produkna parantos ngalayanan masarakat saé.
  3. Penerbangan anyar sumping dina jumlah anu bakal ningkat sacara signifikan sareng proyéksi pikeun taun ayeuna sakitar 1.8 juta. 

Dinten Minggu (4 Juli), Jamaika nyaksian balikna Air Canada ti pasar Kanada sareng Condor ti Frankfurt, Jérman, sareng penerbangan Swiss kaluar ti Zurich, dioperasikeun ku Edelweiss Air, dijadwalkeun pikeun Senén sonten, sadayana badarat di Bandara Internasional Sangster . Menteri Bartlett ngabagéakeun kadatangan aranjeunna anu cenah "penting pisan pikeun usaha pamulihan pariwisata" saatos global nutup perjalanan udara internasional kusabab COVID-19.

Air Canada balik saatos genep bulan sareng hiber mingguan nganggo pesawat Dreamliner na sareng rencana badé langsung angkat unggal dinten, samentawis rotasi Condor dua kali mingguan dugi ka Séptémber sareng hiber Zurich mangrupikeun anu pertama pikeun penerbangan langsung antara dua kota. 

Menteri nyatakeun yén poin-poin ieu negeskeun "yén manajemén Jamaika kana pandemi sareng mémang kualitas produk anu kami dijaga sareng konéktipitas anu kami dijaga salami periode samentawis ieu, parantos dilakukeun sacara saé" sareng pamulihan lumangsung langkung gancang tibatan anu parantos diantisipasi.

Menteri Bartlett nunjukkeun yén dina tilu bulan terakhir akhir minggu datangna parantos signifikan kalayan rata-rata 15,000 pangunjung dina waktos tilu dinten, sareng penerbangan anyar anu datang jumlahna bakal ningkat sacara signifikan kalayan proyéksi pikeun sataun ayeuna sakitar 1.8 juta . 

Ieu, saurna, hartosna yén padamelan sareng aliran pendapatan datang deui dina tingkat anu langkung gancang tibatan anu diantisipasi. "Kami bungah dina prospek kumargi kitu terus tumuh sareng kuring negeskeun deui yén kamekaran industri, pertumbuhan ékonomi urang sareng deui padamelan mangrupikeun fungsi tanggung jawab urang sadayana sareng urang kedah teraskeun niténan protokol , ngajagaan prinsip manajemén anu saé pikeun saluruh daérah, kalebet Koridor Ketahanan anu kabuktosan janten salah sahiji alat pamasaran anu kuat Jamaica. "

Dewan Pariwisata Jamaika (JTB) parantos maénkeun peran penting dina pamasaran penerbangan sareng Diréktur Daérah JTB pikeun Kanada, Angella Bennett nyarios: "Aya lonjakan pemesanan anu sumping ka Jamaika ti Kanada ti saprak Pamaréntah Kanada parantos angkat larangan dina internasional ngumbara. " Anjeunna nyarios yén ekspektasi tinggi pikeun pasar Kanada "ngalakukeun performa anu luar biasa dina usum kieu" sareng langkung ti 280,000 korsi parantos diamankeun. The Dreamliner kalayan kapasitas 298-korsi mangrupikeun maskapai pangénggalna dina armada Air Canada sareng anu mimiti diterbitkeun ka Jamaika.

Kaptén Geoff Wall ogé gumbira balik, ngaku yén wilujeng sumping "leres-leres ngajantenkeun urang badé balik ka bumi janten saé deui." Cenah saatos COVID-19: "Ngan saé pisan upami tiasa angkat ti Kanada, bawa turis Kanada sareng warga satempat balik deui ka Jamaika pikeun babarengan kulawarga, nikmati naon anu biasana tempat anu cerah sareng silaturahmi ogé."

Sesampainya dina pesawat hiber Condor, Sutradara Daérah JTB pikeun Benua Éropa, Gregory Shervington nyarios yén hiber sateuacanna disetél pikeun taun kamari tapi ditolak sababaraha kali kusabab pandemi éta. Cenah Condor ngagambarkeun hubungan anu padet sareng Jérman salami 20 taun ka pengker "sareng éta mangrupikeun prékursor pikeun langkung datang, kalebet penerbangan Senén kaluar ti Zurich sareng dinten Rebo kami bakal ngagaduhan Lufthansa sareng maskapai maskapai na Eurowings Discover datang deui sareng tilu anu sanés lirénkeun hiber. ”

Penerbangan anyar parantos disambut ogé ku Jamaica Hotel and Tourist Association (JHTA) sareng kantor walikota Montego Bay. Pupuhu Bab JHTA, Nadine Spence resep pisan kana balikna Air Canada, nyatakeun yén "Kanada mangrupikeun tujuan anu kami pikaresep, nyumbang langkung 22 persén sadaya wisatawan anu sumping." Anjeunna nyarios yén pamulangan éta nunjukkeun yén aya kayakinan kana perjalanan sareng yén "Jamaika mangrupikeun tujuan anu dipikacinta." 

Wakil Walikota, Richard Vernon ogé "senang ngagaduhan maskapai ieu deui." Saur anjeunna: "Ieu hartosna seueur pikeun kami; kami leres-leres nguntungkeun pisan tina pariwisata di dieu di Montego Bay sareng seueur jalma parantos nganggur ti saprak Maret taun kamari sareng kusabab ieu kami tiasa ngarepkeun jalma-jalma pikeun balik damel. "

Langkung seueur warta ngeunaan Jamaika

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.