24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Karibia Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaica Breaking News Warta Méwah wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Sendal Resorts Internasional miéling pangadeg Gordon "Butch" Stewart

Pikeun ngahargaan Pendiri Sandals Resorts Internasional sareng Pupuhu telat, sadaya Sendal Resorts sareng Pantai Resorts bangga bakal nembongkeun poto anu dibingkai khusus pikeun Hon. Gordon "Butch" Stewart salaku peringatan tina warisan abadi na.

Sandals Resorts International (SRI) bakal miéling kahirupan almarhum pangadeg sareng pupuhu Gordon "Butch" Stewart dina séri kajadian digital sareng waktos anu dihaturanan pikeun ngajénan ulang taun Mr. Juli Stewart 6 Juli.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sandals Resorts ngumumkeun rencana anu dirancang pikeun ngahargaan pangadeg dina ulang taun 6 Juli na.
  2. "Ocean Lookout" bakal diluncurkeun di unggal tempat wisata di peuntas kalayan pemandangan anu ngagumkeun pikeun memperingati The Hon. Cinta Gordon “Butch” Stewart ka laut.
  3. Masing-masing resort ogé bakal nampi poto khusus pikeun pangadeg anu tiasa ditingali ku sémah, anggota tim, sareng pengunjung.

Ngeunaan harta, masing-masing resort bakal dipidangkeun ku poto khusus pangadeg anu bakal dipidangkeun dina posisi anu menonjol pikeun ditingali ku sémah, anggota tim, sareng pengunjung. Salaku tambahan, unggal Resort bakal ngenalkeun hiji Samudra Ngawas, tempat favorit anu diidentipikasi di unggal hotél anu khusus pikeun Mr. Stewart pikeun pemandangan laut anu ngajentul. Saban Samudra Ngawas bakal dibarengan ku piagam kalayan tulisan ieu: "'Gagasan méwah kuring nyaéta di sisi laut ... '-Gordon "Butch" Stewart, Pendiri, Sendal Resorts. Sakumaha éta pikeun pendiri kami, mugia Karibia janten sumber inspirasi, perdamaian, sareng kabagjaan murni anu teu aya tungtungna. "

Sendal Resorts Internasional bakal ngungkabkeun "Ocean Lookout" di masing-masing resort na ngalangkungan Karibia - daérah khusus kalayan pandangan anu ngagumkeun - pikeun ngélingan Hon. Cinta Gordon “Butch” Stewart ka laut. Gambar Di dieu: pemandangan laut anu teu aya tungtungna di Sandals Ochi Beach Resort tempatna di Ocho Rios, Jamaica, caket tempat dimana Gordon "Butch" Stewart ageung.

"Ieu cara alit pikeun ngahargaan hal-hal ageung anu penting pikeun bapak kuring," saur lulugu eksekutif SRI Adam Stewart. "Gambar bapak kuring, ditampilkeun kalayan hormat di Resort kami, penting. Éta nunjukkeun dunya yén di tukangeun mérek kami, kami mangrupikeun generasi ka genep kulawarga Jamaika anu akarna dipelak pageuh di Karibia. Éta sababna ngadegkeun tempat sareng pemandangan sagara anu luar biasa pisan penting. Sagala hal anu urang lakukeun dimimitian dimana laut minuhan keusik. Jaba ti janten pamimpin pariwisata, bapak kuring ageung di pantai sareng mikaresep hal-hal saderhana dina kahirupan. Anjeunna resep dikurilingan ku laut, ngobrol sareng rerencangan sareng maén domino. Kulawarga sareng Karibia nyaéta saha kami, sareng anjeunna masihan éta ka kami. Nyatana, salah sahiji sentimen karesepna nyaéta 'hoyong tamu urang ngaraos resep kulawarga nalika aranjeunna sareng urang.' Dinten ieu, kami nyandak waktos ieu pikeun ngagungkeun anjeunna sareng ngahargaan kumaha anjeunna sono pisan, "saur Stewart.

Anu nuturkeun saluran digital mérek bakal boga kasempetan pikeun ngadangu pipikiran ti Gordon "Butch" Stewart dina kecap sorangan sareng diajar langkung seueur ngeunaan kahirupanana ku ngadatangan "Émut Gordon "Butch" Stewart, halaman online ngagungkeun carita, pangaruh sareng émutan tina visi anu leres ieu.

sendal® resorts

Sandals® Resorts nawiskeun dua jalmi anu cinta anu paling romantis, pangalaman pakansi Méwah Kalebet® di Karibia.

Kalayan 15 setélan basisir anu ngajentul di Jamaica, Antigua, Saint Lucia, The Bahamas, Barbados, Grenada, sareng 16th lokasi datang ka Curacao Spring 2022, Sandals Resorts nawiskeun langkung inklusif kualitas tibatan perusahaan resor sanés di planet ieu.

Tanda tangan Cinta sayang Butler Suites® pikeun pamungkas dina privasi sareng jasa; butlers dilatih ku Guild of Professional English Butlers; nu Beureum Lane Spa®; Makan 5-Star Global Gourmet ™, mastikeun minuman keras di luhur, anggur premium, sareng réstoran khusus gourmet; Pusat Aqua kalayan ahli sareng sertifikasi PADI® sareng palatihan; gancang Wi-Fi ti pantai ka pangkeng sareng Sendal Kawinan anu tiasa Disaluyukeun sadayana Sandal Resorts eksklusif.

Sendal Resorts ngajamin sémah katenangan tina datangna dugi ka angkat kalayan Sendal Platinum Protokol Kabersihan, Ukuran kaséhatan sareng kaamanan perusahaan anu ditingkatkeun dirancang pikeun masihan sémah kapercayaan utami nalika pakansi di Karibia.

Sendal Resorts mangrupikeun bagian tina milik kulawarga Sendal Resort Internasional (SRI), diadegkeun ku almarhum Gordon "Butch" Stewart, anu kalebet Pantai Resorts sareng mangrupikeun perusahaan Resort sadaya-inklusif Karibia. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan bédana Sandals Resorts Luxury Included®, didatangan www.sandals.com.

Tambih deui: www.sandals.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.