24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional kabudayaan Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Lima pantai henteu sono nalika liburan di Seychelles

pantai Seychelles

Kasohor kaéndahan alam sareng flora sareng fauna anu luar biasa, pantai anu aya dina Seychelles biru biru sareng cai haneut mangrupikeun dirina. Ti sabit-sabit bubuk garing-lemes dugi ka manjang panjang lontar sareng serat dibatesan, unggal pulau ngagaduhan rahasia "anse".

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles mangrupa Nusantara di Samudra Hindia jeung leuwih 100 pulo geulis mun ngaran na.
  2. Aya leuwih ti 120 pantai stunning ngarasakeun bari ngadatangan bangsa paradise ieu ngeusi nikmat sagara.
  3. Di dieu luhureun 5 pantai anu kedah di unggal wisata urang daftar must-mangga buka lamun dina Seychelles.

Kalayan langkung ti 120 pantai anu tiasa dipilih ti tilu pulau utama Seychelles, ieu aya lima pantai anu kedah leres-leres aya dina daptar perhentian tamu.

ANSE Cocos

Hiji titik hideaway idyllic, on La Digue, Anse Cocos perenahna di basisir wétan Pulo leutik Seychelles sarta ngan bisa diasupan ku leumpang 30-menit, boh ku cara nyokot jalur ti Grand Anse atanapi di arah séjén ti Anse Fourmis. Kirang langkung kawéntar tibatan Anse Source D'Argent anu loba poto, anu éta bagikeun fitur anu sami, Anse Cocos anu langkung saé pikeun harga anu kapisah, anu ngajantenkeun pesona na.

ANSE Lazio

Kawéntar salaku pantai anu kawéntar di Praslin, Anse Lazio sering didaptarkeun di antara sapuluh pantai top di dunya. Sentinél granit umur-lami ngajaga panjagaan dina kadua tungtung bentangna gambar-sampurna pasir bodas lemes ngarah ka cai bening, sampurna pikeun ngojay sareng snorkeling. Kudu aya dina daptar unggal tamu, Anse Lazio tetep satuju waé sareng henteu nguciwakeun.

ANSE GEORGETTE

Karesep anu sanés di Praslin, Anse Georgette anu luhung ogé saé 30-menit leumpang ngaliwatan lapangan Constance Lemuria Resort anu mewah. Alternatipna, ieu bisa diasupan ku kapal. Upami anjeun dugi ka Anse Georgette, anjeun pasti bakal ditaklukkeun ku bubuk keusik lemes dipotong ku flora tropis anu subur, ogé tempat snorkeling anu endah.

ANSE SUMBER D'ARGENT

Diaku salaku pantai anu paling difoto di dunya, sareng tiasa diaksés nganggo sapédah ngalangkungan La Digue's L'Union Estate, landmark unik ieu khasanah pikeun batu granit anu ageung tapi ogé keusik bodas anu lemes sareng perairan pirus anu jelas. Disumputkeun ku batu karang, laut teras-terasan tenang di Anse Source D'Argent, ngajantenkeun paporit pikeun kulawarga sareng pasangan anu ngan ukur hoyong digoyang ku ombak atanapi nyobian tanganna dina snorkeling. Kedah, upami anjeun dina La Digue!

ANSE TAKAMAKA

Sering didadarkeun salaku "narik ati" atanapi bahkan "luar biasa," Anse Takamaka mangrupikeun salah sahiji pantai anu paling ngajentulna Mahé. Lokasina di kiduleun Mahé, Anse Takamaka epitomizes basisir kartu pos-sampurna, numana cai liar ti Samudra Hindia datang ka basisir.

Langkung seueur warta ngeunaan Seychelles

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.