24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Kolombia Ngabobol Warta Warta Méksiko Muter wartos tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Amérika ngumumkeun penerbangan Kolombia, Mexico sareng Amérika Serikat anu anyar ti Miami

American Airlines ngumumkeun penerbangan Kolombia, Mexico sareng Amérika Serikat anu anyar ti Miami
American Airlines ngumumkeun penerbangan Kolombia, Mexico sareng Amérika Serikat anu anyar ti Miami
Ditulis ku Harry Johnson

Kalayan pengumuman dinten ieu, Amérika langkung nguatkeun jabatanana salaku maskapai panggedéna di MIA, ngaoperasikeun 341 penerbangan harian puncak usum kieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • American Airlines nguatkeun ayana di MIA sareng dua tujuan internasional énggal di Mexico sareng Kolombia dina bulan Désémber.
  • Genep rute domestik anu anyar ngaluncurkeun usum salju ieu, teras nyambungkeun Florida Kidul ka jaringan global panglegana.
  • Dina akhir taun, Amérika bakal nawiskeun langkung ti 130 tujuan anu teu lirén ti MIA, anu panglobana tina operator naon waé.

Usum ieu, American Airlines bakal terus numutkeun tapak na di gateway internasional pangageungna, Bandara Internasional Miami (MIA), nambihan dua tujuan internasional énggal sareng genep rute domestik énggal. Kalayan pengumuman dinten ieu, Amérika langkung nguatkeun jabatanana salaku maskapai panggedéna di MIA, ngaoperasikeun 341 penerbangan harian puncak usum kieu.

"Kalayan langkung ti 30 taun jasa, Amérika sareng bakal janten maskapai kota asal Miami, sareng kami reueus nguatkeun tapak di hub MIA urang akhir taun ayeuna," saur Juan Carlos Liscano, Wakil Présidén Operasi Hub MIA. "Palayanan anyar ka Tel Aviv, Paramaribo, Chetumal sareng San Andres, sareng langkung ngalayang domestik usum kieu, mangrupikeun buktina komitmen urang kana pangwangunan ékonomi komunitas urang sabab terus tumuh sareng dirobih."

"Kuring ngahargaan pisan komitmen Amérika Airlines pikeun langkung ngajantenkeun ayana di Miami-Dade County kalayan langkung seueur rute sareng nambihan penerbangan anu badé sumping ka Bandara Internasional Miami," saur Ralph Cutie, Diréktur samentawis MIA. "Industri pariwisata County kami parantos ampir sadayana balik kana tingkat pra-pandemi, sareng éta kalolobaanana kusabab jasa Amérika Serikat anu henteu goyah ka komunitas urang salaku mitra maskapai pangsibukna kami."

Konéktipitas anu langkung saé pikeun Amérika Latin sareng Karibia

Dina Désémber, operator bakal ngaluncurkeun dua rute internasional énggal ti MIA: Chetumal, Mexico (CTM); sareng Pulo San Andres, Kolombia (ADZ). Kalayan rute-rute énggal ieu, Amérika bakal ngalayanan 28 tujuan di Mexico - anu panglobana tina operator AS - sareng tujuh di Kolombia.

tujuanprekuensiPenerbangan Dimimitian
ADZRebo sareng dinten SabtuDec. 4
CTMRebo sareng dinten SabtuDec. 1

Genep cara anyar pikeun nuju ka kidul usum kieu

Mangsa ieu, palanggan Amérika bakal ngaraosan panonpoé, keusik sareng kahirupan wengi anu terkenal di dunya Kidul Florida dina istilahna kalayan pilihan anu paling seueur sareng jadwal anu merenah pikeun maskapai mana waé. Operator na nambihan jasa musiman sapopoé antara MIA sareng Salt Lake City (SLC); sareng jasa Sabtu musiman ka Albany, New York (ALB); Burlington, Vermont (BTV); Madison, Wisconsin (MSN); Syracuse, New York (SYR); sareng Tulsa, Oklahoma (TUL).

tujuanprekuensiHiber Operasi
ALBSaptu6 Nov - 2 April
BTVSaptu6 Nov - 2 April
MSNSaptu6 Nov - 2 April
SLCunggal poe16 Désémber - 4 April
SYRSaptu6 Nov - 2 April
TULSaptuBabak sataun dimimitian 6 Nov

Salaku tambahan kana rute-rute énggal ieu, jasa musiman sapopoé ayeuna ka Kota Oklahoma (OKC) janten sapanjang taun. Layanan musiman ka Fayetteville, Arkansas (XNA) sareng Milwaukee (MKE) balik deui ka MIA dina dinten Sabtu antara 6 Nov sareng 2 April.

Baheula usum panas ieu, Amérika ngaluncurkeun layanan anyar, tilu kali-mingguan ti MIA ka Tel Aviv, Israel (TLV), ogé jasa domestik anyar ka Huntsville, Alabama (HSV); Little Rock, Arkansas (LIT); Milwaukee (MKE); Portland, Maine (PWM); sareng Rochester, New York (ROC). Jasa antara MIA sareng Bangor, Maine (BGR) ngaluncurkeun 3 Juli. Dimimitian 7 Séptémber, Amérika ogé bakal janten operator AS anu munggaran sareng ngan ukur nawiskeun jasa nonstop ka Paramaribo, Suriname (PBM). Penerbangan bakal beroperasi lima kali per minggu kalayan jadwal anu merenah pikeun palanggan anu ngumbara di Amérika Serikat pikeun nyambungkeun ngaliwatan MIA.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.