24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pos Tamu

Asesoris Polaris Ranger Pangalusna

Ditulis ku jelema nu nyunting

perkenalan

Polaris Rangers mangrupikeun nami paling ageung di pasar utilitas, sareng milih asesoris pikeun aranjeunna tiasa kawilang rumit.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Masih, aya rupa-rupa asesoris aftermarket anu sayogi ku seueur pangecér.
  2. Sumawona, aya sababaraha jinis modél sanés anu sayogi dina ranger Polaris.
  3. Janten, anjeun bakal kéngingkeun seueur pilihan pikeun ngarobih kandaraan anjeun sareng ngajantenkeun pas pikeun kabutuhan anjeun.

Ieu mangrupikeun asesoris ranger Polaris anu pangsaéna kanggo anjeun supados anjeun tiasa langkung nikmati naékna.

Ban Sareng Roda

Nalika nyetir di darat kasar, ban Polaris Ranger anjeun ngagaduhan peran penting. Aranjeunna nyayogikeun pangalaman luar angkasa anu hébat sareng aman sareng super awét. Éta ngabantosan dina ningkatkeun kinerja rangers nalika nyetir dina taneuh anu sesah. Éta sampurna pas kana kendaraan sareng nyorong masihan kinerja anu pangsaéna.

Panél Pungkur

Panel tukang ngabantosan nempatkeun segel ketat dina taksi sareng ngajagi anjeun tina lebu nalika anjeun dina jalur. Upami anjeun ngan ukur gaduh kaca depan sareng teu aya panel tukangna, lebu sareng kokotor condong lebet kana taksi ti tukang ku gaya pinuh. Janten, penting pisan pikeun ningkatkeun Polaris Ranger anjeun langkung jauh ku masang panel tukang.

Pemanas Cab

Upami anjeun hoyong kanyamanan pamungkas nalika tunggang gunung, maka anjeun pastina kedah masang manaskeun taksi. Sistem ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun musim-musim sapertos usum gugur sareng usum salju. Ogé, aranjeunna sumping sareng sababaraha pamanas sareng pakakas defroster anu tiasa dipilih. Éta ngabantosan dina ngendalikeun iklim di jero taksi sareng tetep haneut dina usum tiris. Éta ogé ngandung saluran anu diarahkeun ku kaca anu ngabantosan dina mayungan kaca depan tina ibun dina dinten anu tiis.

lawang

Ku nambihan Lawang Ranger Polaris, anjeun ningkatkeun panyalindungan tina unsur luar jalan sapertos kokotor, lebu, ngirangan tingkat noise interior, sareng tiasa ngaraosan pangalaman anu langkung raoseun. Nanging, unggal pengendara ngagem jinis panto anu béda. Ogé, pamasangan Lawang Ranger Polaris cukup saderhana. Panto poli, contona, jaga hujan hujan, salju, kokotor, sareng runtah anjeun bebas. Nya kitu, panto kanvas didamel nganggo bahan Vinil anu dijagaan UV. Anjeun tiasa ogé milih panto aluminium pikeun Polaris Ranger anjeun. Aranjeunna bakal ngabantosan ngajaga kokotor sareng kerikil sareng ngajaga pangalaman tunggang hawa terbuka.

Winches

Penting pikeun nyandak sababaraha bala pikeun naon waé kaayaan darurat. A winch pisan gunana dina sababaraha kaayaan. Misalna, upami jalan anu baseuh tina hujan, anjeun tiasa ngagaleuh nyalira ka payun. Nya kitu, upami ranger anjeun parantos rusak, wahana anu sanés bakal narik ranger ka payun nganggo win ogé.

Hateup

Nunggang Polaris Ranger anjeun dina cuaca anu kasar peryogi atep awét dina sirah anjeun. Sumawona, anjeun tiasa ningkatkeun pangalaman anjeun sareng ranger sabab aya sababaraha pilihan anu sayogi sapertos poli, waja, sareng kanvas.

kacindekan

Anjeun panginten tiasa bogoh ka Polaris Ranger anjeun, tapi anjeun tiasa nyandak pangalaman saluhur tingkat nganggo asesoris paling luhur ieu. Éta salajengna bakal ningkatkeun kanyamanan anjeun sareng masihan anjeun langkung lancar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.