24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Pamaréntah News Kaséhatan Berita Ngabobol Kiribati wartos Ngawangun deui piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Kiribati tetep batesan tapi latihan silaturahmi ayun-ayunan

Kiribati
Protokol-Latihan-Kalér-Tarawa-diskalakeun

Kiribati, sacara resmi Républik Kiribati, mangrupikeun nagara pulau mandiri sakitar 1900 mil ti Hawaii, di Samudra Pasipik tengah. Populasi permanén langkung ti 119,000, langkung ti satengahna cicing di Tarawa Atoll. Nagara ieu mangrupikeun 32 atoll sareng hiji pulau karang angkat, Banaba.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Otoritas Pariwisata Kiribati (TAK) parantos ngamimitian Protokol Pariwisata & Perhotelan Kiribati na pikeun latihan Normal Anyar pikeun operator jasa hotél sareng pariwisata di kapuloan.
  2. Dimekarkeun ku konsultasi sareng Kamentrian Kaséhatan & Jasa Médis (MHMS), Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO), kementerian pamaréntah anu aya hubunganana, Kamar Dagang Kiribati, sareng Industri (KCCI), operator pariwisata, sareng lembaga pelatihan lokal, protokol na nyayogikeun wisata Kiribati sareng operator silaturahmi rinci pedoman kaamanan operasional COVID-19.
  3. Sanaos teu aya jadwal anu pasti iraha wates internasional Kiribati bakal dibuka deui, protokol dumasar kana skenario pembukaan deui sareng prosedur kaamanan pikeun ngajagaan pengunjung, bisnis pariwisata sareng masarakat ti COVID-19.

Dilakukeun di tukangeun program vaksinasi Kiribati, Protokol Pariwisata & Perhotelan Kiribati pikeun New Normal kalebet protokol kaamanan COVID-19 pikeun transportasi, hotél & akomodasi, réstoran & bar, kaamanan pagawé, sareng pembuangan limbah. Program vaksinasi Kiribati ramalan 20% penduduk bangsa nampi dosis kadua vaksin AstraZeneca di akhir Agustus 2021

Hotel Tarawa Kalér & Kidul mangrupikeun anu pangpayunna ngalaksanakeun latihan 2 dinten, sareng pamilon ayeuna parantos bijil ngalaksanakeun kaamanan COVID-19 pikeun padamelna masing-masing. TAK bakal nganteurkeun palatihan anu sami pikeun operator pariwisata di Abaiang sareng Kiritimati dina dinten-dinten payun bari latihan pikeun sésana kapuloan Gilbert sareng Line dijadwalkeun engké dina taun éta.

Program ieu dibiayaan ngalangkungan Grant Pamulihan Ékonomi Kedubes AS di Suva, Fiji, sareng dikelola ku TAK sareng KCCI.

Langkung seueur warta ti Kiribati.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.