24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan wartos News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Kumaha Penerbangan tiasa janten Sudut tina ambisi Inggris Global Inggris

Bandara Heathrow, terminal kargo, CargoLogicAir Boeing 747-83Q (F) pedalaman kargo, Juli 2017.

Panilitian anyar nyorot kumaha Inggris tiasa ngalaman pangsi ékonomi pasca-Brexit, kalayan perdagangan non-EU berpotensi ningkat ku 20% salami lima taun ka payun tina ampir £ 473 milyar dina 2019 janten £ 570 milyar dina 2025.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Laporan CEBR énggal nyorot kumaha penerbangan tiasa janten landasan ambisi Inggris Global Inggris, ngabantosan industri nganteurkeun bonanza perdagangan £ 204 milyar anu tiasa nguntungkeun unggal juru Inggris.
  • Heathrow, anu parantos ngagampangkeun ampir satengah tina sadayana perdagangan UK ku nilai sareng nagara-nagara CPTPP, langkung saé disimpen pikeun ngabantosan perusahaan Inggris pangsi sareng mekarkeun padagangan kalayan nilai-nilai ékonomi pasca Brexit.
  • Dagang ka nagara-nagara non-EU ngalangkungan Heathrow tiasa tumuh 11% dugi ka 2025 kalayan daérah khusus dina manufaktur nilai tinggi, kalebet Wétan Kalér sareng Midlands, disetél paling nguntungkeun nalika Inggris netepkeun hubungan dagang énggal.

Numutkeun ka Pusat Ékonomi & Bisnis Panilitian, penerbangan kedah janten inti pangsi ieu. Timuan nunjukkeun yén nilai perdagangan ngalangkungan Heathrow ka nagara-nagara sanés EU tiasa ningkat 11% dugi ka 2025, sedengkeun perdagangan sareng nagara-nagara Uni Éropa turun ku 7% dina periode anu sami. Daérah di panjuru Inggris bakal nguntungkeun tina tautan dagang énggal ieu, kalayan Heathrow maénkeun peran konci pikeun muka pasar anyar anu berharga ti Asia Pasipik sareng Australia ka Amérika Serikat.

Aviation penting pisan pikeun rencana Pamaréntah pikeun Global Britain post-Brexit. Heathrow nyalira gaduh kamungkinan pikeun mempermudah bonanza perdagangan £ 204 milyar anu nguntungkeun usaha Inggris di unggal juru nagara, nyiptakeun kasempetan pikeun séktor penerbangan sareng nguatkeun jaringan perdagangan Inggris.

Nanging, dorongan perdagangan ieu moal direalisasikeun kecuali industri penerbangan Inggris dirojong ku kabijakan Pamaréntah sareng diidinan teraskeun deui. Angka industri pikeun Méi nunjukkeun yén sababaraha pesaing Éropa anu nguntungkeun tina dukungan khusus séktor nalika pandemi, sapertos Walanda sareng Jérman, ningali pertumbuhan anu panggancangna. T ton kargo di bandara hub di Inggris masih turun 19% dina tingkat 2019, dibandingkeun sareng Schiphol sareng Frankfurt anu parantos ngaleuwihan tingkat 2019, naék ku 14% sareng 9% masing-masing dina jangka waktu anu sami. 

Panilitian ieu sumping nalika Heathrow damel sareng British Airways sareng Virgin Atlantik pikeun ngaluncurkeun uji coba anu tujuanna ngabantosan Pamaréntah sareng industri ngartos kumaha sacara gampang ngagentoskeun larangan pikeun panumpang anu divaksinasi pinuh, gerakan anu mangrupakeun konci pikeun ngabalikan perjalanan sareng perdagangan. Ku ngagunakeun dividen divaksin nagara, menteri tiasa ngabantosan stimulus ékonomi ieu pikeun éksportir di Inggris, mastikeun yén Inggris ngajaga ujung kalapa na nalika nagara kaluar tina konci.

Laporan Global Britain ngungkabkeun yén:

  • Ku 2025, nilai perdagangan ngalangkungan Heathrow tiasa janten langkung £ 204bn (dugi ka £ 188bn di 2019), ngalambangkeun 21.2% tina total perdagangan barang Inggris sareng 14.6% tina perdagangan barang sareng jasa urang. 
  • Tumuhna perdagangan tiasa ningkatkeun unggal bagéan Inggris. Daérah anu gaduh propensitas manufaktur anu luhur - kalebet Midlands sareng Wétan Kalér - sigana bakal nguntungkeun paling tina perjanjian perdagangan di masa depan sareng ékonomi anu saé di dunya. Skotlandia sareng Wales ogé tiasa nguntungkeun tina ningkatna perdagangan tatanén, kehutanan sareng perikanan.
  • Heathrow tiasa ngabantosan ngajalankeun Perjanjian Perdagangan Gratis ka hareup - sareng 46% perdagangan ku nilai sareng nagara-nagara CPTPP difasilitasi ngalangkungan bandara - sedengkeun bandara sacara ideal ditempatkeun pikeun maénkeun peran utama dina ngurus Amérika Serikat sareng Australia.
  • Heathrow mangrupikeun fasilitator utama perdagangan Inggris akuntansi pikeun dua per tilu sadaya perdagangan anu diangkut ku udara di Inggris (ku nilai), kalayan angka ieu naék janten langkung 75% pikeun perdagangan non-EU.
  • Sedengkeun 90% perdagangan Inggris ku volume diangkut ku laut, barang-barang nilai tinggi diangkut ku hawa. Heathrow mangrupikeun palabuhan anu ageung di Inggris ku nilai, nyatakeun 21.2% perdagangan barang Inggris ku nilai di 2019.

Panilitian anyar negeskeun pentingna modél bandara hub global ka Inggris post-Brexit sareng ékspor Inggris anu ambisius anu ngandelkeun rute perdagangan penerbangan. Modél hub ngabantosan ngajalankeun pertumbuhan perdagangan, ku nyumponan paménta pikeun konéksi global sareng nyayogikeun langkung seueur pilihan tujuan pikeun panumpang, bisnis sareng pengusaha, éksportir sareng importir. 

CEO Heathrow John Holland-Kaye nyarios"Heathrow ditempatan ogé pikeun ngamajukeun ambisi Pamaréntah Global Britain sareng nganteurkeun paskahanan, stimulus ékonomi pasca Brexit anu milyaran pon. Salaku hiji-hijina bandara hub di Inggris sareng palabuhan panggedéna dumasar nilai, kami siap maénkeun peran sentral dina nyiptakeun kasempetan ékonomi pikeun bisnis di sakumna nagara, ngagampangkeun pasatujuan perdagangan bébas anyar sareng ngalayanan salaku tautan penting pikeun mitra dagang utama urang. Menteri kedah ngamanfaatkeun kasempetan pikeun ngamankeun dorongan ékonomi anu penting ieu ku ngadukung penerbangan Inggris sareng program vaksinasi nyalira ku aman ngaleungitkeun larangan perjalanan pikeun panumpang divaksinasi sapinuhna ti 19 Juli. " 

Menteri Ékspor Graham Stuart MP nyarios: "Nalika urang neraskeun mogok perjanjian perdagangan bébas sareng nagara-nagara di saluruh dunya, bandara urang bakal ngagaduhan peran penting dina ambisi global Inggris - tina digentoskeun ka CPTPP kana perjanjian perdagangan UK-Australia anu nembe ditandatanganan. 

"Agenda kawijakan padagangan urang bakal ngabantosan pikeun ningkatkeun tingkat sadaya daérah Inggris, ngirangan tarif sareng ngirangan pita merah pikeun usaha. Dukungan ti séktor penerbangan bakal ngabantosan mempermudah ieu, mastikeun perjalanan anu langkung lancar tina ékspor Inggris ka pasar konci sapertos Selandia Anyar, Wétan Tengah sareng India. "

Panilitianana ogé parantos disambut ku usaha daérah, kalayan Dai Hayward, CEO Micropore Technologies dumasarkeun di Teesside, nyarios: "Micropore Technologies Ltd mangrupikeun panyadia solusi téknologi anu unggul pikeun sektor farmasi sareng biofarmasi global. Kusabab sipat global bisnis urang hub bandara anu nyambung pikeun transportasi panumpang sareng angkutan barang penting pisan. Heathrow nyayogikeun leres-leres ieu, utamina ayeuna penerbangan harian ti bandara lokal kami, Teesside International, parantos dilanjutkeun salaku hasil tina Walikota Tees Valley, Ben Houchen's, usaha. Kami ngarepkeun tiasa neraskeun ngumbara ti Heathrow ka penjuru dunya dimana téknologi kami parantos musna nalika pandemi. "

Pikeun nembongkeun padamelan bisnis Inggris di luhur sareng ka handap nagara anu ngekspor barang sareng jasa na ngalangkungan Heathrow, bandara ogé bakal ngaluncurkeun kampanye Juara Bisnis Global Global dina sababaraha bulan ka payun. Usaha ieu ngajaga perdagangan nagara dina sataun katukang sareng siap maénkeun peran sentral dina nyetir Inggris global dina sababaraha taun ka payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.