24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta wartos jelema Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Usum Wisata Musim Panas Dimimitian: Panutup Wajah, Dokuméntasi sareng Pentingna Tepat Waktu

Fraport nampi santunan pandemi pikeun ngajaga operasi di Bandara Frankfurt
Fraport nampi santunan pandemi pikeun ngajaga operasi di Bandara Frankfurt

Wisata udara dina usum panas 2021 kedah direncanakeun kalayan saé. Bandara Frankfurt nyauran dukungan aktif panumpang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Seueur jalma anu hoyong pisan ngahirupkeun rencana perjalananana. Permintaan pikeun hiber, khususna, beuki nambahan. Nalika usum perjalanan usum panas dimimitian, Bandara Frankfurt di Jérman ngantisipasi naékna jumlah panumpang anu signifikan sareng ngaharepkeun ngabagéakeun sakitar 100,000 wisatawan unggal dinten.
  2. Upami dibandingkeun, dina usum panas taun 2019 - sateuacan timbulna pandemi - jilid puncak unggal dinten langkung ti 240,000.
  3. Fraport, perusahaan anu ngoperasikeun Bandara Frankfurt, parantos gancang némbalan kana rebound sareng parantos dibuka deui Terminal 2 kanggo ngahindaran rame. Ukuran pencegahan inféksi, sapertos panutup wajah wajib sareng jarak sosial, tetep dina tempatna. Nanging, panumpang kedah maénkeun bagianna ku ngarencanakeun sacara lengkep pikeun perjalanan, sareng gaduh sadayana dokuméntasi anu leres. 

Daniela Weiss tina tim manajemén terminal Fraport ngajelaskeun: "Bahkan sateuacan pandemi, perjalanan udara nyababkeun patuh kana rupa-rupa aturan - anu tetep berlaku ayeuna. Tapi Covid-19 parantos ningali parobihan kana sababaraha prosés, sareng sababaraha janten langkung nyéépkeun waktos salaku hasilna. " Weiss nétélakeun yén, sanaos angka anu langkung handap langkung handap dibandingkeun sareng taun-taun payun, panumpang panginten kedah nyéépkeun waktos langkung seueur: "Tapi ku ngadamel persiapan anu leres, sadayana tiasa ngabantosan ngantosan sahenteuna. Kami hoyong anu ngumbara tetep aman sareng santai. ”

Wisatawan disarankeun pikeun parios halaman wéb bandara sacara rutin pikeun update

"Pesen utama pikeun panumpang dina usum panas ieu nyaéta mariksa pitunjuk anu dipasihkeun dina halaman wéb bandara kami mimiti, sareng sababaraha kali," mamatahan Weiss. Saruana sareng usum puncak anu caket, www.frankfurt-airport.com ngagaduhan fitur énggal: Asistén Wisata. Ieu ngahijikeun sadayana inpormasi penting dina hiji tempat. Éta nampilkeun tips, nasihat, sareng aturan konkrit dina urutan kronologis, saluyu sareng runtuyan léngkah dina perjalanan panumpang - ti mimiti tahap perencanaan, dugi ka ngepak koper, dugi ka ngatur perjalanan ka bandara, nyiapkeun perjalanan balik. Sakumaha anu dituduhkeun ku manajer terminal, pitunjukna éksténsif tapi, dina pandangan pandemi, duanana perlu sareng mangpaat pisan. Anjeunna nekenkeun: "Seueur aturan anu tiasa robih dina waktos anu singget. Janten taun ayeuna, sadayana disarankan pikeun rutin mariksa pembaruan: Naon anu kuring kedah lakukeun? Dokuméntasi naon anu kuring butuhkeun? Kumaha kalakuan kuring? Sareng waleranna tiasa beda-beda ti panumpang ka panumpang, gumantung kana rencana perjalanan khususna. " 

Sadaya dokuméntasi pikeun dipasrahkeun

Aspék konci nyaéta dokuméntasi perjalanan. Kanggo seueur tujuan, ngan ukur paspor atanapi KTP moal deui cekap. Gumantung kana status kaséhatan pribadina, panumpang tiasa meryogikeun buktina vaksinasi resmi, pamulihan, uji coba atanapi karantina - boh sacara tulisan atanapi dina bentuk éléktronik. "Seueur dokumén anu kedah ditepikeun dina sababaraha waktos, janten disarankeun supados sadayana diatur kalayan gampang sareng gampang diakses pikeun sakumna kulawarga," tegas Weiss. Ieu hususna relevan pikeun check-in sareng kontrol wates. Seueur nagara ogé maréntahkeun pra-pendaptaran sateuacan lebet. Ieu biasana tiasa réngsé sacara digital.

Pék leres, sareng ngaleutikan koper bawa anjeun

Sakumaha anu disorot Weiss: "Salaku tambahan kana sarat Covid-19 anu anyar, aturan koper anu aya masih berlaku sareng henteu kedah hilap." Dina kontéks ieu ogé, Asistén Perjalanan online tiasa ngabantosan. Aya peraturan khusus pikeun seueur barang, kalebet cairan, pangobatan, sanitizer tangan, barang bahaya, éléktronika - khususna bungkus aki, e-rokok sareng bank listrik. "Éta élmu sadayana. Janten urang leres-leres nyarankeun yén panumpang pastikeun aranjeunna terang persis naon anu kedah dimana nyingkahan kejutan anu teu pikaresepeun sareng tunda dina kaamanan, "saur anjeunna. Sumawona: "Lampu iinditan ngajantenkeun langkung gampang. Patuh kana pitunjuk maskapai anjeun ngeunaan koper sareng jaga barang bawa anjeun ka minimum anu paling mutlak. Pangalusna sadaya mangrupikeun hiji barang per jalma. Éta hartosna langkung repot pikeun anjeun sareng pikeun staf kaamanan. " 

Rencanana perjalanan anjeun ka bandara sareng waktos anjeun di dinya

Salaku akibat tina pandemi, seueur panumpang anu nyetir ka bandara daripada nganggo transportasi umum. Pikeun anu hoyong parkir mobilna di bandara salami perjalanan, disarankeun mesen rohangan di garasi terminal sateuacana. Ieu tiasa dilakukeun online di www.parken.frankfurt-airport.com. Panumpang kedah sumping di terminal sahenteuna dua jam sateuacan angkat, sareng parios sacara online sateuacan aranjeunna angkat ka bumi. 

Nalika di bandara, panutup wajah kedah dianggo sepanjang waktos. Éta kedah janten FFP2 atanapi topéng bedah, nutupan duanana sungut sareng irung. Produk kabersihan ieu sareng sanésna sayogi di bandara. Wisatawan kedah sahanteuna hiji masker raray cadang sareng aranjeunna. 

Ngaleungitkeun larangan coronavirus hartosna toko sareng réstoran salajengna dibuka deui di Bandara Frankfurt. Panumpang sareng pengunjung tiasa yakin kana sadaya produk sareng jasa ésénsial, kalebet tuangeun sareng inuman, pangobatan anu dijual bebas, balanja bébas bea, nyewa mobil sareng tukeur mata uang. Jam muka sareng kasadiaan bakal gumantung kana volume panumpang. Saha waé anu milari anu khusus kedah nganjang ka halaman wéb bandara pikeun detil sateuacan sumping. Penting pikeun dicatet yén konsumsi tuangeun sareng inuman diidinan di sapanjang bandara - tapi naon waé panutup wajah ngan kedah dicabut sakedap, sareng jarak anu aman kedah dijaga pikeun anu sanés. 

"Perhatosan anu sami kedah dilaksanakeun sareng tindakan sanés pikeun nyegah inféksi," pering Weiss. "Kami parantos nerapkeun sababaraha ukuran, sapertos spidol jarak jauh, titik sanitizer tangan, korsi sareng layar anu diblokir. Tapi tanggung jawab panumpang urang pikeun nurut. ” 

Pangujian sayogi di bandara 

Ayeuna aya sababaraha pusat uji coronavirus di Bandara Frankfurt. Éta aya di duanana terminal, sareng dina sasak pejalan kaki ka stasiun karéta jarak jauh. Sumawona, aya ogé pilihan tés drive-through digabungkeun sareng check-in sareng drop koper di Terminal 1 sonten sateuacan hiber. Deui, Asisten Wisata online tiasa nyayogikeun detil langkung seueur. "Nanging, sababaraha tés kedah dipesen sateuacanna sareng anjeun kedah nyéépkeun waktos kanggo waktos tambahan anu diperyogikeun," ngingetkeun Weiss. Anjeunna nyimpulkeun: "Naha anjeun nuturkeun sagala pituduh kami? Maka perjalanan santai ka tujuan liburan anjeun ngantosan. ” 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.