24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

IATA: Permintaan perjalanan nunjukkeun paningkatan marginal dina Méi

IATA: Permintaan perjalanan nunjukkeun paningkatan marginal dina Méi
Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA
Ditulis ku Harry Johnson

Nguciwakeun yén langkung seueur pamaréntahan anu henteu ngalih langkung gancang pikeun ngagunakeun data pikeun ngajalankeun strategi pambukaan wates anu bakal ngabantosan deui padamelan pariwisata sareng ngahijikeun deui kulawarga.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Total paménta pikeun perjalanan udara dina Méi 2021 turun 62.7% dibandingkeun sareng Méi 2019.
  • Permintaan panumpang internasional dina Méi mangrupikeun 85.1% handapeun Méi 2019.
  • Total paménta domestik turun 23.9% dibanding tingkat pra-krisis, rada ningkat dina bulan April 2021.

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngumumkeun yén duanana paménta perjalanan internasional sareng domestik nunjukkeun paningkatan marginal dina Méi 2021, dibandingkeun sareng bulan sateuacanna, tapi patalimarga tetep jauh handapeun tingkat pra-pandemi. Pamulihan dina patalimarga internasional khususna diteruskeun ku larangan perjalanan pamaréntah anu lega. 

Kusabab babandingan antara 2021 sareng 2020 hasil bulanan distorsi ku pangaruh luar biasa tina COVID-19, kecuali upami nyatet sadayana sadayana babandinganana dugi ka Méi 2019, anu nuturkeun pola paménta normal.

  • Total paménta pikeun perjalanan udara dina Méi 2021 (diukur dina kilométer panumpang panghasilan atanapi RPKs) turun 62.7% dibandingkeun sareng Méi 2019. Éta mangrupikeun kauntungan tina turunna 65.2% anu kacatet dina April 2021 versus April 2019. 
  • Permintaan panumpang internasional dina Méi mangrupikeun 85.1% dihandap Méi 2019, sakedik léngkah tina turunna 87.2% anu kacatet dina April 2021 versus dua taun ka pengker. Sadaya daérah kajabi ti Asia-Pasipik nyumbang kana paningkatan saderhana ieu.
  • Total paménta domestik turun 23.9% dibanding tingkat pra-krisis (Mei 2019), sakedik ningkat dina bulan April 2021, nalika patalimarga domestik turun 25.5% tibatan periode 2019. Lalu lintas Cina sareng Rusia terus aya di daérah pertumbuhan positip dibandingkeun sareng tingkat pra-COVID-19, sedengkeun India sareng Jepang ningali buruk anu parah di tengah varian anyar sareng wabah.

"Kami ngamimitian ningali kamajuan anu positip, kalayan sababaraha pasar internasional dibuka pikeun wisatawan anu divaksinasi. Usum perjalanan usum panas Hémisfér Kalér ayeuna ayeuna parantos sumping. Sareng nguciwakeun yén langkung seueur pamaréntahan henteu ngalih langkung gancang pikeun ngagunakeun data pikeun ngajalankeun strategi pambukaan wates anu bakal ngabantosan deui padamelan pariwisata sareng ngahijikeun deui kulawarga, "saur Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.