24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta wartos tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Lufthansa nyebarkeun dua Airbus A321s permanén dirobah janten angkutan barang

Lufthansa nyebarkeun dua Airbus A321s permanén dirobah janten angkutan barang
Lufthansa nyebarkeun dua Airbus A321s permanén dirobah janten angkutan barang
Ditulis ku Harry Johnson

Pesawat ieu bakal dioperasikeun ku Lufthansa CityLine atas nami Lufthansa Cargo sareng bakal ditempatkeun di Frankfurt.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pesawat sedeng-haul dianggo salaku pesawat hungkul dina angkutan daratan di Éropa.
  • Pesawat nampi panto kargo supados wadah tiasa diangkut dina dek utama ogé.
  • Pesawat pesawat tempur bakal dioperasikeun ku Lufthansa CityLine.

Lufthansa Kargo nyaéta nanem modal pikeun mekarna kapasitas kargo na. Ti mimiti 2022, perusahaan bakal nawiskeun palanggan na kapasitas tambahan di Éropa ku jalan ngarobah sacara permanen Airbus 321 pesawat panumpang kana angkot. Pikeun tujuan ieu, pesawat kembar mesin sedeng-haul bakal nampi panto kargo ageung pikeun ngangkut kontainer dina dek utama ogé. Mimitina, konversi dua pesawat Airbus direncanakeun. Pesawat ieu bakal dioperasikeun ku Lufthansa CityLine atas nami Lufthansa Cargo. Aranjeunna bakal ditempatkeun di Frankfurt.

Tumuwuhna pikeun pengiriman e-commerce cross-border diperkirakeun sakitar 20% per taun salami lima taun ka hareup. Konsumén ngarepkeun waktos pangiriman anu langkung pondok pikeun barang-barang anu dipesen. Ieu ogé ningkatkeun paménta pikeun sambungan angkutan udara di Éropa.

"Lufthansa Cargo hoyong nawiskeun palanggan dina bagéan eCommerce sambungan intra-Éropa gancang. Kalayan A321s anu dirobih, kami nuju nyumponan paménta konsumén pikeun solusi dinten anu sami sareng nguatkeun jaringan sambungan global kami ogé nawiskeun produk kami, "saur Dorothea von Boxberg, CEO Lufthansa Cargo. "Jinis pesawat anu kapilih tiasa ngangkut 28t per hiber, jilid kargo anu langkung ageung tibatan dina mobil panumpang jarak jauh. Salian ti panerus, integrator sareng operator pos, panyadia eCommerce bakal janten nasabah pikeun tawaran ieu, "tambah von Boxberg.

"Kalayan langkung ti 60 taun pangalaman dina transportasi udara Éropa, Lufthansa CityLine singkatan operasi anu dipercaya sareng éfisién salaku mitra penting dina Grup Lufthansa. Kalenturan dina operasi sareng kagancangan dina ngaidentipikasi sareng ngalaksanakeun kasempetan énggal mangrupikeun pondasi bisnis urang. Kami hoyong ngagunakeun kualitas ieu pikeun ngalayanan Kargo Lufthansa sareng konsuménna, "saur Steffen Harbarth, Diréktur Ngatur Lufthansa CityLine.

Airbus A321s (A321P2F) dikonversi ka angkutan barang nawiskeun muatan 28 ton kalayan kisaran 3,500 kilométer. Konvérsi ngamungkinkeun panggunaan palét kargo standar dina dek utama ogé. Mesin kembar Airbus A321 mangrupikeun pesawat paling serbaguna di kelasna sareng ngamungkinkeun operasi buana anu éfisién pisan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.