24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Jepang Ngabobol Warta wartos jelema tanggung jawab kasalametan olahraga piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Tokyo nyatakeun kaayaan darurat COVID-19 tapi Olimpiade Tokyo masih kénéh jalan?

Tokyo nyatakeun kaayaan darurat COVID-19 tapi Olimpiade Tokyo masih kénéh jalan?
Perdana Menteri Jepang Yoshihide Suga
Ditulis ku Harry Johnson

Ibu kota Jepang asup ka kaayaan darurat anyar ieu kirang ti tilu minggu sateuacanna dijadwalkeun janten tuan rumah Olimpiade Tokyo 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kaayaan darurat anyar badé didéklarasikeun di Tokyo dina satengahing kasus COVID-19 anyar.
  • Kaayaan darurat anyar bakal diberlakukeun di daérah Tokyo ti 12 Juli dugi ka 22 Agustus.
  • Tokyo ngalaporkeun 920 kasus COVID-19 anyar dinten Rebo, jumlahna pangluhurna sadidinten ti saprak 13 Méi.

Perdana Menteri Jepang Yoshihide Suga ngumumkeun dinten ayeuna yén kaayaan darurat anyar badé didéklarasikeun di Tokyo dina satengahing kasus COVID-19 anyar.

Ibu kota Jepang asup kana kaayaan darurat anyar ieu kirang ti tilu minggu sateuacanna dijadwalkeun janten host 2020 Olimpiade Tokyo.

Numutkeun ka Perdana Menteri, kaayaan darurat anu anyar bakal diterapkeun di daérah Tokyo ti 12 Juli dugi ka 22 Agustus.

Suga nyatakeun yén jumlah penduduk di Tokyo anu katépaan coronavirus parantos ningkat, sareng tindakan darurat - kirang ketat tibatan lockdown lengkep - kedah ngabantosan ngadalikeun panyebaran virus sareng ngagentos tekanan ka rumah sakit daérah anu parantos berjuang pikeun nyayogikeun cukup ranjang.

PM nambihan yén anjeunna bakal "nyandak sadaya kamungkinan" pikeun nyegah panyebaran virus salajengna.

Tokyo ngalaporkeun 920 kasus COVID-19 anyar dinten Rebo, jumlahna pangluhurna sadidinten ti saprak 13 Méi.

Kaayaan darurat ogé parantos diperpanjang ka Prefektur Okinawa, sedengkeun langkah-langkah darurat pikeun Osaka, Saitama, Chiba sareng prefektur Kanagawa ogé bakal diperpanjang dugi ka 22 Agustus.

Putusan resmi ngeunaan kaayaan darurat Tokyo bakal diumumkeun dinten Kemis saatos rapat ahli kaséhatan.

Tokyo dijadwalkeun janten host di 2020 Olimpiade ti tanggal 23 Juli dugi ka 8 Agustus - sataun langkung lami tibatan aslina anu direncanakeun kusabab penundaan anu disababkeun ku pandemi COVID-19.

Aya oposisi umum pikeun acara olahraga anu ageung sareng kampanye domestik pikeun éta dibatalkeun.

Numutkeun ka sababaraha sumber lokal, Olimpiade sigana bakal payun tanpa penonton, Kaulinan bakal ditahan di tukangeun panto anu ditutup, sanaos pengumuman Suga henteu mastikeun ieu.

Panitia Olimpiade Tokyo 2020 parantos nyayogikeun watesan anu ketat dina Olimpiade, kalebet ngalarang penonton di luar negeri sareng ngabatesan jumlah penggemar kana 10,000 atanapi satengah tina kapasitas unggal tempat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.