24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Wisata Petualangan Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Karibia Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Bahamas Summer Boating Flings ayeuna parantos pinuh

Kagambar nalika Bahamas Summer Boating Fling ka Bimini nembé, ti kénca ka katuhu, Ahmad Williams, BMOTA; Pamuter NFL, DJ Swearinger; Kaptén Richard Treco, BMOTA sareng Jonathan Lord, BMOTA.

Layang Perahu Panas Musim Panas Menteri Pariwisata & Penerbangan Baham (BMOTA) ka Bahama parantos siap pisan. Unggal sabtu minggu ti tanggal 10 Juni dugi ka 1 Agustus, pamula sareng parahu kapal berpengalaman angkat ka laut, nyebrang Teluk Aliran dugi ka Grand Bahama atanapi Bimini ngalaman petualangan saumur hirup, mimitian ti resepsi khusus sareng snorkeling dugi ka kagiatan otentik, anu dicelupkeun ku budaya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pamaén NFL anu kawéntar DJ Swearinger ilubiung dina Fling ka Bimini, dipirig ku peminat kapal.
  2. Ieu mangrupikeun kasempetan anu narik ati pikeun ngajalajah kapuloan ku cara anu luar biasa.
  3. Sagara terbuka sareng sababaraha kaptén anu berpengalaman dicampur sareng matahari, pasir, sareng laut Bahamian pikeun perjalanan jalan laut anu pamungkas.

Fling kapal pang anyarna ka Bimini, 24-27 Juni, narik pamaén NFL anu kawéntar Dayarlo Jamal "DJ" Swearinger Sr., anu angkat numpak kapal laut ka Bimini. Fans veteran NFL anu legendaris salapan taun sareng mantan alumni Universitas Karolina Kidul ngagabung dina kapalna pikeun perjalanan 50-mil anu pikaresepeun, berkesan sareng pikaresepeun.

Kelompok tujuh welas, diwangun ku novice sareng veteran boaters ti Karolina Kidul, Florida sareng Georgia, ngajantenkeun Teluk Stream ka Bimini ti Bahia Mar Marina di Fort Lauderdale, dina parahu ukuranana 24ft dugi ka 33ft. Aranjeunna dipimpin ku Duta Kapal Bahamian, Kaptén Robert Brousseau ti Karolina Kidul sareng Isaac Burgos ti Florida sareng Kaptén Richard Treco, tilas Manajer Senior di BMOTA sareng pangatur fling, anu parantos mingpin kapal perjalanan ka Bahama pikeun leuwih ti 40 taun. 

"Kami masangkeun parahu kalayan kecepatan anu sami, ngarah tiasa silih awas. Kami masihan koordinat GPS sareng nunjukkeun cara maca bahaya, ngarah tiasa napigasi aman di perairan Baham, "saur Treco.

Sagara terbuka, sababaraha kaptén anu berpengalaman ditambah ku novice anu langkung panasaran, sababaraha kapal tangtosna, dicampur sareng sababaraha matahari, pasir sareng laut Bahamian pikeun perjalanan jalan laut anu pamungkas. Naon anu tiasa langkung narik ati tibatan kasempetan sapertos kieu pikeun ngajalajah pulau-pulau kalayan cara anu luar biasa? 


Sekretaris permanén di Kamari Pariwisata & Penerbangan Bahama, Mr. Reginald Saunders (jajaran payun, katuhu kadua) parantos sumping dina rapat kaptén anu nembé di Bahia Mar Marina, pikeun ngabahas para pelaut anu miluan fling kapal ka Bahama.

Grup ieu cicing di Resorts World Bimini sareng Bimini Big Game Club Resort & Marina, sareng ngiringan kana sababaraha acara di Bimini sareng sakitar. Diantarana, ngajajah situs bersejarah di pulau, nongkrong sareng warga lokal salami jam senang di I-95 Broward Bar & Restaurant di Bimini, Mike's Conch Stand sareng snorkeling di situs beuleum kapal terbang Bimini anu populér, SS Sapona Shipwreck sareng Honeymoon Harbour, hiji anu teu aya padumukan pulau caket dieu, ngeusi stingrays, batu karang anu indah, karang sareng kahirupan laut anu beragam. Sababaraha ogé ngiringan konsér, nampilkeun DJ Flo Rida, di Resorts World Bimini.

Pendaptaran masih kabuka pikeun flings sésana, tapi bintik-bintik ditangtoskeun pikeun datangna heula, mimiti ngalayanan. Flings anu dijadwalkeun nyaéta: 8 Juli -18 (fling ngalegaan ka Eleuthera) sareng ka Bimini, 22 - 25 Juli sareng 29 Juli - 1 Agustus 2021. Kanggo langkung jelasna ngeunaan biaya pendaptaran sareng inpormasi sanésna, mangga buka Bahamas.com/boating. Disarankeun yén jalma anu resep ngiringan Rapat Kaptén di Marina Bahia Mar di Benteng Lauderdale. Rapat diayakeun dina dinten Rebo sateuacan unggal fling sareng mimitian pas jam 6:30 sonten

Perkawis BAHAMAS

Kalayan langkung ti 700 pulau sareng cay sareng 16 tujuan pulau anu unik, Bahama ayana ngan ukur 50 mil ti basisir Florida, nawiskeun pelarian flyaway anu gampang anu ngangkut wisatawan jauh tina sapopoéna. Kapuloan Bahama ngagaduhan perikanan kelas dunya, beuleum, parahu, birding sareng kagiatan berbasis alam, rébuan mil ti cai bumi anu paling spektakuler sareng pantai murni anu ngantosan kulawarga, pasangan sareng petualang. Jelajah sadaya kapuloan anu ditawarkeunana https://www.bahamas.com/ atawa dina Facebook, YouTube or Instagram pikeun ningali kunaon Éta Langkung Hadé di Bahama.

Media kontak:

D. Earnestine Moxyz 

[email dijaga]

Ph: 954-236-9292

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.