24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méksiko Muter wartos jelema piknik Rupa-rupa Berita

Marriott Resorts di Mexico ngumumkeun Diréktur Penjualan sareng Pemasaran anyar

Marriott Resorts di Mexico ngumumkeun Diréktur Penjualan sareng Pemasaran anyar

Kumpulan Marriott Cancun, anu ngalangkungan JW Marriott Cancun Resort & Spa sareng Marriott Cancun Resort, ngumumkeun pengangkatan Glaucia Canil janten Diréktur Penjualan sareng Pemasaran.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dina peran énggalna, Canil bakal tanggel waler pikeun mingpin usaha penjualan sareng pamasaran resor.
  2. Anjeunna ogé bakal ngembangkeun strategi pikeun pertumbuhan pendapatan sareng damel sareng pamasaran sareng hubungan masarakat.
  3. Tujuanana nyaéta pikeun mastikeun olahtalatah média anu konsisten sareng stratégi komunikasi sosial.

Anggota lami ti kulawarga mérek Marriott, janjian Canil nyandak karirna bunderan lengkep, parantos dimimitian salaku concierge di JW Marriott Cancun Resort & Spa's lounge, Club 91.

Saatos tilu taun, anjeunna nyandak silaturahmi sareng pendekatan bisnis-maju ka bumi na nagara Brasil, dimana anjeunna diangkat janten Sales Executive di Renaissance Sao Paulo. Salami mangtaun-taun di dinya, Canil nyepeng sababaraha posisi penjualan bari ngahontal hasil anu tiasa dibuktikeun sareng penghargaan kaasup Présidén Lingkaran sareng panghargaan Circle Pupuhu.

Teu lami ti payun Cancun disebut Canil deui, nalika anjeunna nampi jabatan Manajer Penjualan sareng Koleksi Marriott Cancun di 2016. komitmenna pikeun kasuksésan timnya sareng resor, katahananana, ogé kamampuan kapamimpinan anu kuat, nampi promosi anyar pikeun Diréktur Penjualan sareng Pemasaran kanggo resép suster.  

Nalika anjeunna henteu damel, Canil tiasa dipendakan di handapeun matahari, ngaraosan pantai Cancun sareng salakina sareng putri umur 11 taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.