24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Aktivitas deal Wisata sareng Pariwisata naék 39.6% dina Juni

Aktivitas deal Wisata sareng Pariwisata naék 39.6% dina Juni
Aktivitas deal Wisata sareng Pariwisata naék 39.6% dina Juni
Ditulis ku Harry Johnson

Kegiatan transaksi di sektor perjalanan & pariwisata nunjukkeun tanda-tanda pulih dina Juni, saatos turunna sawatara bulan ka pengker.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 74 poéna diumumkeun dina sektor perjalanan sareng pariwisata global salami Juni.
  • Kegiatan transaksi nunjukkeun pamutahiran di pasar konci kalebet Amérika Serikat, Inggris, Cina sareng Jérman.
  • India nyaksian turunna kagiatan perjanjian.

Jumlahna aya 74 poéna (kalebet penggabungan & akuisisi, usaha swasta, sareng transaksi pembiayaan usaha) diumumkeun dina sektor perjalanan sareng pariwisata global salami Juni, anu mangrupikeun paningkatan 39.6% langkung tina 53 poéna anu diumumkeun dina Méi.

Kegiatan transaksi di sektor perjalanan & pariwisata nunjukkeun tanda-tanda pulih dina Juni, saatos turunna sawatara bulan ka pengker. Tumuwuhna kagiatan kagiatan pikeun séktor anu pencét parah kusabab pangonci sareng larangan perjalanan di tengah pandemi COVID-19, tiasa janten tanda positif pikeun sababaraha bulan ka payun.

Sadaya jinis deal (dina liputan) ogé nyaksian kamekaran dina jilid transaksi dina Juni dibandingkeun sareng bulan sateuacanna. Sedengkeun volume transaksi ngahiji sareng akuisisi ningkat ku 26.5%, jumlah transaksi ekuitas swasta sareng pembiayaan usaha ogé ningkat masing-masing 9.1% sareng 137.5%.

Aktivitas nungkulan ogé nunjukkeun pamutahiran di pasar konci kalebet US, nu UK, Cina, Jérman sareng Spanyol, sedengkeun India nyaksian kamunduran dina kagiatan perjanjian.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.