24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

IATA ngaluncurkeun Grup Aksi Bantuan Mobilitas global

IATA ngaluncurkeun Grup Aksi Bantuan Mobilitas global
Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA
Ditulis ku Harry Johnson

Grup Aksi Bantuan Mobilitas bakal nalungtik sareng ningkatkeun perjalanan transportasi bantosan mobilitas, kalebet korsi roda, sareng tujuan ningkatkeun penanganan pakakas vital ieu pikeun palancong anu cacat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nalika maskapai ngawangun deui, industri hoyong pisan ngawangun restart anu langkung inklusif.
  • Grup Aksi bakal janten anu pangpayunna tujuanna pikeun ngungkulan pasualan-pasualan anu aman sareng aman tina alat bantu mobilitas.
  • Kalayan populasi anu parantos sepuh di nagara-nagara di sakumna dunya, palancong anu gaduh cacad bakal janten segmen palanggan anu tumuh pikeun maskapai.

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngumumkeun peluncuran Grup Aksi Bantuan Mobilitas global pikeun nalungtik sareng ningkatkeun perjalanan transportasi bantosan mobilitas, kalebet korsi roda, sareng tujuan ningkatkeun penanganan alat vital ieu pikeun palancong anu henteu ngagaduhan kabisa.

Grup Aksi bakal janten anu pangpayunna tujuanna pikeun ngungkulan pasualan-pasualan anu aman sareng aman tina alat bantu mobilitas - masalah anu penting pisan pikeun jumlah wisatawan anu tumuh. Éta ogé bakal nyayogikeun naséhat sareng saran ka maskapai sareng pamangku kapentingan sanésna ngeunaan pangwangunan kabijakan, prosés sareng standar anu aya hubunganana sareng penanganan sareng transportasi alat-alat mobilitas.

“Unggal taun, rébuan korsi roda diangkut aman ku hawa. Nanging, karuksakan atanapi karugian masih kajantenan. Sareng nalika éta leres-leres, matak ngacapruk ka panumpang sabab alat-alat ieu langkung seueur tibatan pakakas — éta mangrupikeun panyuluh tina awakna sareng penting pikeun kabébasan. Kami ngaku yén kami henteu dimana kami hoyong janten industri ieu. Ieu sababna kami hoyong ngalakukeun hal éta dina tingkat global, sanés ngalangkungan toko ngobrol, tapi ku ngahijikeun kelompok-kelompok konci pikeun ngalakukeun tindakan praktis, ”saur Willie Walsh, Diréktur Jénderal IATA.

Unikna, Grup Gerak Aksi Mobiliti bakal ngalibetkeun sakumna pamangku kapentingan anu kapangaruhan ku masalah ieu, kalebet organisasi aksés (ngagambarkeun palancong kalayan cacat), maskapai, panyadia layanan darat, bandara sareng pabrikan alat bantu mobilitas. Éta bakal janten pertama kalina pabrik alat bantu mobilitas bakal diondang pikeun ilubiung dina pasukan tugas IATA.

"Ieu mangrupikeun awal dinten anu anyar dimana komunitas aksés tiasa ngagaduhan korsi dina méja. Tantangan pikeun ngangkut alat-alat bantosan nyanghareupan maskapai di sakumna dunya sareng gaduh IATA nyiptakeun grup aksi ieu nunjukkeun kumaha komitmen industri pikeun ngajawab salah sahiji topik aksés anu panggedéna, "saur Eric Lipp, Pendiri sareng Diréktur Eksekutif tina Open Doors Organization (ODO) .

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.