24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Dokter Inggris ngabantah kaputusan pikeun ngangkat sadaya larangan COVID-19 dina 19 Juli

Teu étis sareng henteu logis: Dokter Inggris ngabantingkeun kaputusan pikeun angkat sadayana larangan COVID-19 dina 19 Juli
Teu étis sareng henteu logis: Dokter Inggris ngabantingkeun kaputusan pikeun angkat sadayana larangan COVID-19 dina 19 Juli
Ditulis ku Harry Johnson

Dokter Inggris nyebutna Unethical. Kalayan jumlah kasus COVID-19 énggal gancang naék sareng vaksin anu henteu acan masihan imunitas barung, para ahli médis sareng ilmiah ngingetkeun yén muka konci Inggris dina 19 Juli "dini".

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Inggris aya dina "usum panas tina huru-hara sareng lieur" sabab skéma pikeun muka konci sanés "ati-ati", atanapi "dikawasa".
  • Kaputusan Perdana Menteri Boris Johnson pikeun muka konci duanana "bahaya sareng prématur", saur serat éta, ogé "henteu étis sareng henteu logis".
  • Langkung 32,500 inféksi kacatet dina 7 Juli di Inggris - inohong pangluhurna nagara éta saprak Januari.

Dina surat umum, judulna "Memorandum Against Mass Infection", langkung ti 100 dokter Inggris sareng élmuwan médis nyempad éta UK kaputusan pamaréntah pikeun ngangkat sadaya larangan COVID-19 di Inggris dina tanggal 19 Juli salaku "teu étis".

Surat anu ditulis sareng ditandatanganan ku langkung ti 100 ahli médis diterbitkeun kamari dina bagian susuratan jurnal médis The Lancet.

Kalayan jumlah kasus COVID-19 énggal gancang ningkat sareng vaksin anu henteu acan masihan imunitas barung, para ahli médis sareng ilmiah ngingetkeun yén muka konci Inggris dina 19 Juli "dini".

Langkung 32,500 inféksi kacatet dina 7 Juli di peuntas UK - inohong pangluhurna nagara éta saprak Januari.

Nunjukkeun yén Inggris ayeuna nuju merjuangkeun kasus anyar, kaputusan Perdana Menteri Boris Johnson pikeun muka konci duanana "bahaya sareng prématur", saur serat éta, ogé "henteu étis sareng henteu logis".

Missive ieu nuturkeun pernyataan ti Sekretaris Kaséhatan Inggris anu anyar diangkat, Sajid Javid, anu mairan sababaraha dinten sateuacan inféksi usum panas tiasa ngahontal 100,000 unggal dinten.

Surat éta ogé ngingetkeun yén sanaos proporsi ageung penduduk parantos diinokulasi, kalayan 86.4% nampi dosis munggaran sareng ampir 65% divaksinasi sapinuhna, kekebalan vaksin teu acan dihontal, sareng moal dugi Juli 19. Surat éta ogé nekenkeun bahaya 'COVID panjang' anu penderita tiasa sangsara saatos virus. Long COVID mangrupikeun kaayaan anu dialamkeun ku sababaraha pasién coronavirus saatos inféksi aslina sareng tiasa kawujud salaku kasulitan napas, kurang bau sareng rasa, sareng kacapean.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.