24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Mesir Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Rusia mungkas larangan pikeun penerbangan ka resort Laut Merah di Mesir

Rusia mungkas larangan pikeun penerbangan ka resort Laut Merah di Mesir
Rusia mungkas larangan pikeun penerbangan ka resort Laut Merah di Mesir
Ditulis ku Harry Johnson

Lalu lintas udara antara Rusia sareng Mesir dieureunkeun dina bulan Nopémber 2015 saatos jet panumpang Rusia parantos nabrak Semenanjung Sinai maéhan 224 jalma.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Surat keputusan anu ngalarang penerbangan ku maskapai udara Rusia ka tujuan wisata Mesir parantos disahkeun dina 2015.
  • Dina vérsi anu pang anyarna, SK éta ngan ukur penerbangan hiber ka Kairo sareng penerbangan resmi ka Mesir.
  • Tanggal 23 April 2021, présidén Rusia sareng Mesir sapuk pikeun neraskeun penerbangan di antara kota-kota Rusia sareng resor Laut Merah Mesir.

Bukti umur 6 taun anu nyaram jasa udara ku maskapai Rusia ka tujuan Resort Laut Merah Mesir parantos dibatalkeun dinten Kemis ku Présidén Rusia Vladimir Putin.

Dina vérsi anu pang anyarna, ayeuna dibatalkeun ku Putin, SK éta ngan ukur penerbangan biasa ka Kairo sareng penerbangan resmi ka Mesir. Éta ogé ngandung rékomendasi ka operator wisata sareng agén perjalanan pikeun nyingkahan ngajual produk wisata anu nyayogikeun perjalanan udara ka Mesir, kecuali Kairo. Watesan ieu batal sareng batal.

Lalu lintas udara antara Rusia sareng Mesir dieureunkeun dina bulan Nopémber 2015 saatos jet panumpang Rusia parantos nabrak Semenanjung Sinai maéhan 224 jalma. Dinas Kaamanan Federal Rusia (FSB) mumpuni kajadian éta salaku aksi térorisme.

Dina Januari 2018, Putin nandatanganan SK anu ngamungkinkeun pikeun neraskeun penerbangan panumpang anu dijadwalkeun ka Kairo, tapi penerbangan piagam ka resort Mesir tetep dibatesan.

Tanggal 23 April 2021, Présidén Rusia Vladimir Putin sareng Présidén Mesir Abdel Fattah el-Sisi Mesir sapuk pikeun neraskeun penerbangan di antara kota-kota Rusia sareng resor Laut Merah di Mesir.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.