24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Industri silaturahmi rapat wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Kapuloan Seychelles: Utopia Workcation Anjeun

Logo Seychelles 2021

Nalika pergeseran kahirupan-hirup deui, para profesional sareng nomaden digital ayeuna ngagaduhan kasempetan pikeun ngagabungkeun padamelan sareng liburan di kapuloan Seychelles, bumi anjeun di surga. Ngaléngkah tina cahaya jieunan layar anjeun sareng milih kaluar tina kantor biasa sareng pola damel hibrid kana cahaya panonpoe surga murni anu murni panginten ngan ukur narik deui lampu kreatif anu anjeun peryogikeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Diménsi anu anyar ngajantenkeun Seychelles tujuan anu nyiptakeun tempat khusus pikeun peremajaan sareng damel.
  2. Tujuan anu modéren sareng aman, kapuloan nyayogikeun lingkungan anu idéal pikeun padamelan anu épisién.
  3. Bayangkeun damel di lingkungan anu sepi sepi sareng pantai hujan tropis ngan ukur tapak suku.

Salami mangtaun-taun, kapuloan Samudera Hindia parantos ngarayu para pelancong ka basisir na, sareng kapuloan Seychelles ngagaduhan reputasi salaku salah sahiji tujuan anu paling dipikahoyong di bumi. Kalayan lokasina anu sampurna, kaéndahan alam anu murni sareng nyayogikeun sababaraha pantai anu terkenal di dunya, diménsi anu anyar ditambihan ayeuna ngajantenkeun Seychelles tujuan anu nyiptakeun tempat khusus pikeun ngahudangkeun sareng damel!

Sabenerna, Dunya Lain, Seychelles boasts pot budaya lebur kalayan populasi trilingual dimana datang anu disambut ku silaturahmi creole haneut sareng nyampur gampang kana kahirupan pulau. Tujuan anu modéren sareng aman, kapuloan nyayogikeun lingkungan anu idéal pikeun digawé anu épéktip kalayan tenang, pantai anu kapisah sareng leuweung hujan tropis anu ngan ukur ngan ukur jauh ti jauh.

Hubungan deui sareng diri kreatif anjeun sareng Ibu Alam. Henteu pernah teuing mimiti mikiran dimana nyéépkeun usum hareup, sareng ku cuaca haneut anu hébat lumayan dijamin sapanjang taun, Seychelles mangrupikeun tempat anu saé pikeun kabur ti kota-kota anu sibuk sareng cuaca anu tiis kalayan henteu diperyogikeun vaksinasi sareng dimana visa disayogikeun kadatangan.

Kasalametan dipentingkeun ku operator pariwisata sareng pendirian anu ngalaman pelatihan anu ketat sareng sertifikasi janten COVID-safe and a Populasi anu boga salah sahiji penetrasi vaksin anu pangluhurna di dunya.

Dikurilingan ku flora sareng fauna anu unik sareng rupa-rupa akomodasi anu tiasa dipilih, kapuloan Seychelles nyiptakeun lingkungan anu sampurna pikeun nyampur bisnis sareng kasenangan. Sajumlah fasilitas akomodasi luang disaring sareng disahkeun pikeun kasaluyuan pikeun tujuan 'padamelan', mimitian ti hotél anu elegan, apartemen anu raoseun, resort anu mewah sareng wisma otentik anu tiasa ngalayanan para nomad digital sareng padamel ogé perjalanan anu berorientasi kana bisnis. Naon waé rasa atanapi anggaran anjeun, anjeun tiasa nguntungkeun tina prasarana modéren, fasilitas sareng pilihan hiburan anu hadé dina hiji setting éndol.

Janten kadatangan anjeun salajengna ka Seychelles janten pangalaman latihan! Naha anjeun ngumbara solo, pasangan, atanapi kulawarga, kapuloan kami ngajak anjeun ngalaksanakeun karep anjeun pikeun perjalanan tanpa mopohokeun padamelan anjeun.

Pilarian terang kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun Seychelles tujuan pagawéan anjeun di https://workcation.seychelles.travel/

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.