24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Warta Breaking Qatar tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Qatar Airways ngagabung sareng Platform Iware Turbulence IATA

Qatar Airways ngagabung sareng Platform Iware Turbulence IATA
Qatar Airways ngagabung sareng Platform Iware Turbulence IATA
Ditulis ku Harry Johnson

Qatar Airways mangrupikeun maskapai Wétan Tengah anu munggaran anu ilubiung dina prakarsa Turbulence Sadar nalika diluncurkeun salaku pilot project dina bulan Désémber 2018.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kelestarian kasalametan sareng lingkungan salaku prioritas utama na.
  • Éta mangrupikeun pangdeudeul data turbulence anu munggaran sareng pangageungna di Wétan Tengah.
  • Babagi data ngeunaan kaayaan teu tenang tiasa ngabantosan industri maskapai motong émisi karbon.

Qatar Airways sareng Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngumumkeun yén Qatar Airways bakal janten maskapai munggaran di Wétan Tengah anu ngiluan platform IATA Turbulence Aware. 

Ibul's Turbulence Sadar ngabantosan maskapai ngirangan pangaruh kaributan, panyabab utama panumpang sareng awak awak cilaka sareng biaya bahan bakar anu langkung ageung unggal taun, ku nyumponan sareng ngabagi data kerusuhan anu henteu anonim tina sababaraha maskapai anu miluan sareng rébuan penerbangan harian. Inpormasi real-time, akurat ngamungkinkeun pilot sareng pangirim pikeun milih jalur hiber optimal, nyingkahan kaributan sareng ngalayang dina tingkat optimal pikeun memaksimalkeun efisiensi bahan bakar sareng kukituna ngirangan émisi CO2.

Qatar Airways mangrupikeun maskapai Wétan Tengah anu munggaran anu ilubiung dina prakarsa Waspada nalika diluncurkeun salaku pilot project dina bulan Désémber 2018. Turbulence Sadar parantos ngalegaan kana platform operasional anu lengkep kalayan langkung ti 1,500 pelapor pesawat anu ngabagi data geuwat-geureuh. Kalayan pengumuman dinten ieu Qatar Airways parantos ngalengkepan 120 pesawat sareng platform Turbulence Aware, sareng rencana rék dilegakeun ka sésana armada na. 

Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Kalayan kasalametan sareng kelestarian lingkungan salaku prioritas utama kami, kami nunjukkeun komitmen urang kana mayunan jawab. Kami teraskeun berinovasi salaku salah sahiji maskapai terkenal di dunya ku nganut solusi anyar ieu anu ngagabungkeun téknologi sareng data ageung pikeun perencanaan hiber anu langkung épisién henteu ngan ukur pikeun mastikeun perjalanan anu lancar, tapi ogé pikeun ngirangan pembakaran bahan bakar, antukna nurunkeun émisi karbon urang. Pikeun ngajantenkeun penerbangan langkung aman sareng langkung sustainable, industri maskapai kedah ngamanfaatkeun inovasi digital sapertos kitu, sareng damel babarengan pikeun ngabagi data kerusuhan pikeun ramalan anu langkung pas. ” 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.