24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Anyar AC Hotel Atlanta Airport Gateway

Hotel AC Anyar ku Marriott Atlanta Airport Gateway siap pikeun palancong
Hotel AC Anyar ku Marriott Atlanta Airport Gateway siap pikeun palancong
Ditulis ku Harry Johnson

Anyar AC Hotel Atlanta Airport Gateway ngenalkeun dirina sorangan kana pasar salaku pilihan anu pikaresep pikeun anu ngumbara dinten ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 222 kamar AC Hotel Atlanta Airport Gateway ngenalkeun nyalira ka pasar.
  • Anyar AC Hotel Atlanta Airport Gateway dibuka dina Januari 2020.
  • Tamu hotél gaduh aksés gancang ka Georgia International Convention Center, Gateway Center Arena, sareng tempat wisata sareng pangalaman anu sanés.

Nalika patalimarga panumpang neraskeun rebound saderhana na di Bandara Internasional Hartsfield-Jackson Atlanta, AC Hotel Atlanta Airport Gateway anu anyar ngenalkeun nyalira ka pasar salaku pilihan anu langkung dipikaresep pikeun anu ngumbara jaman ayeuna.

Lokasina ngan ukur sababaraha jarak jauhna ti bandara ATL SkyTrain, AC 222 kamar Hotel AC Airport Gateway dibuka dina Januari 2020. Properti ieu nawiskeun genah anu teu aya tandinganna pikeun Atlanta International, sajarahna mangrupikeun bandara paling sibuk di dunya.

Tamu ogé ngaksés aksés gancang ka Georgia International Convention Center, Gateway Center Arena, sareng tempat wisata sareng pangalaman anu sanés.

"Tim kami anu terlatih siap ngabagéakeun deui wisatawan anu tiasa nampi silaturahmi kelas dunya sareng fasilitas anu hadé pikeun tetep anu pikaresepeun sareng kenangan di hotél anyar anu saé ieu," saur Jeff Fowler, manajer umum.

"Dina unggal jéntré, AC Hotel Atlanta Airport Gateway nampilkeun desain modern sareng desain gaya anu AC ku mérek Marriott diaku, bari ogé ngahijikeun suasana masarakat sareng semangat kota."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.