24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan wartos News Kawat Wisata USA Breaking News

Gempa di California Nevada: 5.9

Gempa bumi kuat nyerang Jepang kalér
Gempa bumi kuat nyerang Jepang kalér

Gempa bumi anu kuat 5.9 dina skala kacatet dina 3.52 siang di Nevada, caket ka California State Line onSmith Valley.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Gempa bumi 5.9 diukur di Smith Valley, Nevada, di garis California, Nevada State di 3:49 pm Pasifik TIme dinten Kemis.
  2. Gempa dirasa di Reno, Carson City sareng Stockton.
  3. Henteu aya karuksakan atanapi cilaka anu diarepkeun kusabab lokasi anu jauh tina gempa.

Smith Valley mangrupikeun tempat sénsus anu ditunjuk di Lyon County, Nevada, Amérika Serikat. Pendudukna nyaéta 1,603 dina sénsus taun 2010.

Mono County mangrupikeun kabupatén anu ayana di bagéan wétan-tengah nagara Amérika Serikat California. Dina sénsus taun 2010, pendudukna 14,202. ngajantenkeun kabupatén pangageungna sahenteuna pangageungna di California. Korsi kabupatén nyaéta Bridgeport

Gempa 8 Juli 2021 aya di wates antara dua kabupaten. Jero anu diukur nyaéta 61 mil.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.