24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Latihan Tenaga Kerja Aviation penting pisan pikeun pos kovid

IATA: Palatihan penting pikeun tanaga gawé post-pandemi aviation
IATA: Palatihan penting pikeun tanaga gawé post-pandemi aviation
Ditulis ku Harry Johnson

Disiplin kaamanan, operasi, kaamanan, sareng ékonomi parantos diidentifikasi minangka bidang utama penerbangan dimana latihan bakal diperyogikeun pikeun ngawasa kaayaan ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 36% responden survey parantos ngalihkeun fokus kana jarak / e-learning.
  • 85% réspondén survey nyarios yén diajar online kalebet ruang kelas maya bakal ngagaduhan peran penting dina pamulihan.
  • Nalika penerbangan ngawangun deui, topik sapertos kalestarian sareng digitalisasi bakal penting.

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngaleupaskeun panilitian ngeunaan sarat latihan pikeun angkatan kerja penerbangan nalika industri mimiti pulih tina krisis COVID-19. Pelatihan Tenaga Kerja Aviation penting pisan pikeun operasi pas kovid katémbong penting pisan

Numutkeun ka survey global ngeunaan 800 pamimpin sumber daya manusa (SDM) dina industri penerbangan anu tanggung jawab diajar sareng pamekaran, pangahlian anu leres pikeun pagawé anu aya sareng mastikeun yén padamel anyar ti luar penerbangan tiasa gancang kéngingkeun katerampilan anu diperyogikeun janten konci pikeun hasil ngawangun tanaga gawé paska-pandemi.

Pikeun ngahontal ieu, program palatihan kedah diluyukeun, sakitar satengah réspondén SDM nyatakeun yén prioritas utama na pikeun meunteun katerampilan tanaga gawé anu aya sareng dipetakan ieu saluyu sareng sarat kompeténsi organisasi na. Ieu bakal janten dasar pikeun kurikulum latihan anu diperyogikeun. Pandemi éta parantos maksa seueur maskapai sareng perusahaan sanés dina ranté nilaina, sapertos panyadia layanan darat, pikeun nganilisa naon waé kaparigelan padamelanna pikeun adaptasi sareng sarat operasional anyar. Pasualan anu diperyogikeun nyaéta kabutuhan pikeun ngamuat kargo dina kabin pesawat panumpang anu diangkut deui pikeun ngangkut kargo hungkul. 

Salaku paménta pikeun perjalanan udara pulih, perusahaan bakal ngauihkeun padamel deui tapi ogé bakal ngiring ti luar industri. Hasil tina survey nunjukkeun yén jejer kaamanan, operasi, kaamanan, sareng disiplin ékonomi parantos diidentifikasi salaku daérah utama anu diperyogikeun latihan pikeun ngawasa kaayaan ayeuna. Kasalametan disorot salaku penting pisan pikeun maskapai, panyedia jasa darat sareng bandara.

"IATA parantos nyayogikeun palatihan pikeun propésional penerbangan salami ampir 50 taun. Sipat téknis industri urang, ditambah ku sarat ketat anu ditetepkeun ku régulator, ngajalankeun kabutuhan pikeun latihan standarisasi di séktor. Kusabab kanyataan yén krisis COVID-19 maksa seueur perusahaan pikeun leres-leres ngeureunkeun atanapi nyirorot sacara handap latihan, urang bakal neraskeun adaptasi portopolio urang pikeun mastikeun yén urang tiasa nyumbang kana restart industri, "saur Frédéric Leger, Wakil Présidén Senior saheulaanan, Produk Komérsial sareng Jasa dina Présidén IATA & Cargo Network Services (CNS). 

IATA ngamimitian sajumlah inisiatif to ngabantosan latihan tanaga gawé penerbangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.