24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Romantis Kawinan Bulan Madu Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Ibukota Romance Samudera Hindia

Seychelles Ibukota Romance

Jumlahna nyarios nyaring pikeun nusantara Samudra Hindia anu eksotis, kalayan ampir 5,000 jalma milih ngajantenkeun Seychelles tujuan kawinan atanapi bulan madu na dugi ka taun ayeuna - nunjukkeun kumaha Seychelles tetep janten tujuan anu langkung dipikaresep pikeun para pelancong ti panjuru dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ti saprak muka deui wates na, nomer pengunjung parantos ningkat deui dugi ka 50 persén tingkat pra-COVID.
  2. Panganten anyar nyatakeun ampir 1 ti 10 pangunjung ka Kapuloan Seychelles di 2021.
  3. Malah ku pandemi éta, Seychelles parantos langkung ngajantenkeun dirina salaku ibukota bulan madu di Samudra Hindia.

Ngadaptarkeun pamulihan positip pikeun pariwisata internasional, warta ieu sumping nalika Seychelles ngalirkeun 50,000 pangunjung kahijina saprak tahap terakhir dibuka deui ka dunya, kalayan wisatawan nyatakeun 76 persén tina total panumpang. Ti saprak muka deui wates na, nomer pengunjung parantos ningkat deui dugi ka 50 persén tingkat pra-COVID.

Sanaos tekanan tina pandemi, Seychelles parantos langkung ngajantenkeun dirina salaku ibukota bulan madu di Samudra Hindia. Data wisatawan anu ditangkep ngalangkungan sistem Otoritas Wisata Kepulauan Seychelles nunjukkeun 3,852 bulan madu badarat di basisir na salami 3 bulan ka tukang. Diantara ieu, panganten anyar Israél kaluar di luhur kalayan 413 pasangan anu sumping di kapuloan, dituturkeun caket ku Saudi Arabia (229) sareng UAE (208). Salila période anu sami, Seychelles ogé tujuan pilihan pikeun 570 kawinan (1140 jalma).

Kalayan industri pariwisata sadunya nyanghareupan waktos anu sesah, tujuan liburan, ngewa populér kasohor bodas, pantai keusik na, cai pirus haneut sareng flora sareng fauna anu beragam ningali angka kadatanganana naék unggal dinten saprak dibuka deui dina 25 Maret 2021. Rata-rata kunjungan ka Seychelles nyaéta 11 dinten, cekap waktos kanggo ngaraosan pinuh pangalaman lokal.

Damel pikeun mastikeun Seychelles tetep janten tujuan anu aman pikeun COVID, otorisasi Perjalanan Kapuloan Seychelles anu nembe dibuka, didukung ku Travizory, ngamungkinkeun pamaréntah nyaring sareng nyatujuan panumpang sateuacanna - kalebet verifikasi tés PCR sareng sertipikat vaksin.

Prosés otorisasi ngan ukur 5 menit kanggo réngsé sareng ngajamin katenangan pikeun wisatawan anu badé kabur nalika pandemi. Nyandak tebakan tina perjalanan Perjalanan Kepulauan Seychelles Otorisasi parantos ngamungkinkeun bangsa pulau dibuka deui sacara aman sareng tanggung jawab.

Kalayan larangan perjalanan parantos aya di seueur pasar tradisional Éropa na, Seychelles parantos ngabuka watesna ka nagara-nagara anyar sareng parantos nyatet nomer kadatangan anu hadé ti nagara-nagara sapertos Uni Émirat Arab (UEA), Israél, Jérman sareng Ukraina pikeun satengah taun munggaran.

Kalayan sakitar 10,000 pangunjung Rusia ngiringan basisir na, pulau ngarepkeun jumlahna bakal ningkat sacara drastis saatos nagara-nagara Éropa anu sanés betah larangan perjalananna.

Seychelles pasti ngarepkeun dinten anu langkung cerah sabab kasadiaan penerbangan ti Éropa, tempatna pasar sumber utami, naék ti Juli kalayan kadatangan Edelweiss sareng Condor sareng Air France kamungkinan balik deui ka tujuan anu dicatet pikeun Oktober 2021.

Ibu Sherin Francis, Sekretaris Utama pikeun Pariwisata, nyarios: "Kami ngarepkeun dinten anu langkung saé pikeun industri, tren pemesanan ayeuna nunjukkeun ramalan anu kami damel di awal taun. Rékaman nunjukkeun yén Seychelles tiasa nampi langkung ti 149,000 dugi ka Désémber 2021, anu pikeun industri bakal janten warta anu saé. Kami yakin yén nalika vaksinasi maju di sababaraha nagara, kapercayaan konsumen bakal ningkat sareng ieu bakal mangaruhan nomer kadatangan kami sacara positip salami sésana taun. "

Mr Alan Renaud, Sekretaris Utama pikeun Penerbangan Sipil, nyarios: "Nyirian 50,000 wisatawan saprak diluncurkeunna Sistem Otorisasi Wisata kami mangrupikeun tonggong bersejarah pikeun Seychelles, sareng ngalakukeun éta salami pandemi mangrupikeun hikmah tina fokus anu dipusatkan ku pelanggan. sareng pilihan dina téknologi. Yén kami parantos ngahontal satengah tina tingkat pariwisata 2019 urang ngan dina genep minggu ti saprak peluncuran ngabuktoskeun katahanan sareng daya tarik tujuan urang. Ningali ka payun, urang bakal tetep nanem modal dina pangalaman perjalanan pikeun mempermudah pariwisata, nunjukkeun inovasi téknologi pikeun nyayogikeun tingkat kaunggulan produk sareng jasa anu tiada tandinganna. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.