24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Walanda Ngabobol Warta wartos tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Walanda ngabalikeun larangan COVID-19 di tengah lonjakan anyar

Walanda ngabalikeun larangan COVID-19 di tengah lonjakan anyar
Walanda ngabalikeun larangan COVID-19 di tengah lonjakan anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Perdana Menteri Walanda nyatakeun séktor perhotelan sareng kahirupan wengi di nagara éta kedah dipareuman kusabab naékna kasus virus Delta anu langkung tepa tina virus.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Walanda ngahanca larangan COVID-19 pikeun klub wengi, réstoran sareng festival musik.
  • Watesan anyar ditumpukeun kusabab lonjakan inféksi di kalangan jalma ngora.
  • Sadaya réstoran sareng bar di Walanda bakal nutup panto na ti tengah wengi dugi ka 6 enjing unggal dinten, bari musik live bakal dilarang.

Perdana Menteri Walanda Mark Rutte ngumumkeun yén pamaréntahan Walanda ngahancurkeun larangan COVID-19 pikeun klub malam, réstoran sareng festival musik kusabab jumlah kasus coronavirus anyar di kalangan jalma ngora.

Watesan COVID-19 anu dibalikkeun, anu diangkat dina tanggal 26 Juni, bakal dibereskeun énjing énjing sareng tetep dina tempat dugi ka 14 Agustus, saur Rutte dina Jumaah.

Muncul sareng Menteri Kaséhatan Hugo de Jonge, PM nyatakeun séktor perhotelan sareng kahirupan wengi di nagara éta kedah dipareuman kusabab naékna kasus virus Delta anu langkung tepa tina virus.

Rutte nyatakeun yén pamaréntah ayeuna ngan ukur ngamungkinkeun acara publik sadinten dina tempat anu dieusi kapasitas dua per tilu, sareng panonton kedah ngabuktikeun status vaksinasi sareng inféksi na.

Sadaya réstoran sareng bar di Walanda ogé bakal kedah nutup panto na ti tengah wengi dugi ka 6 enjing unggal dinten, bari musik live dilarang.

Sistem tikét anu ngamungkinkeun jalma-jalma dibebaskeun tina aturan jarak jauh sosial ogé bakal ditunda dugi ka bulan payun, nalika pamaréntah bakal marios kaayaan éta.

De Jonge nyatakeun yén lonjakan inféksi anu pang anyarna mangaruhan jalma ngora, tapi ngingetkeun éta "teu bisa dihindari" yén manula ogé bakal katépaan kecuali pamaréntah nyandak tindakan.

Dina minggu kamari, jumlah kasus COVID-19 anyar di Walanda naék ku 103% dibandingkeun sareng tujuh dinten sateuacanna, analisis pang anyarna ku National Institute for Public Health and the Environment nunjukkeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.