24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Warta Mecahkeun Czechia News Kaséhatan wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

COVID Panjang: Kumaha Pariwisata Céko Ngungkulan Pangaruh Ngabahayakeun

Kumaha Pariwisata Céko kaayaan Long COVID

Pariwisata Céko, dina kolaborasi sareng industri kaséhatan Czech sareng asosiasi spa, ngabagi paket pangobatan anyar anu ngabantosan jalma-jalma pulih tina Long COVID dina konperénsi kaséhatan maya anu anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Seueur anu salamet COVID-19 teras sangsara tina gejala jangka panjang anu ngalemahkeun - disebat Long COVID.
  2. Sababaraha urang teu tiasa neraskeun kagiatan anu biasa, kalebet damel, sanaos ngalangkungan kasus didiagnosis awal COVID.
  3. Seueur anu parantos ngalaman gejala salami mangbulan-bulan, nyobian hirup dina "normal anyar".

Gejala jangka panjang anu umum kalebet kacapean; masalah engapan; "Kabut otak;" masalah jantung, ginjal sareng pencernaan; sareng kaleungitan bau sareng rasa. Manifestasi pikasieuneun terus muncul, sapertos anu anyar sadar yén inféksi tiasa nyababkeun diabetes.

Sektor pariwisata spa sareng kaséhatan Céko parantos ngumumkeun detil pang anyarna ngeunaan paket recovery Long COVID énggal. Perlakuan ieu ayeuna ditawarkeun ka mitra séktor kaséhatan sareng konsumén.

Salami acara online anu dihadiran ku médis terkemuka, ahli médis, sareng média kaséhatan, host spa médis Czech sareng dokter ngabagi inpormasi ngeunaan kumaha industri spa Républik Céko sampurna diposisikan pikeun ngabantosan penderita COVID Panjang cageur ngalangkungan sababaraha perawatan sareng bungkus.

Kumaha Céko Ngaruwat:

- Paket pamutahiran tilu-minggu - Hiji dina sapuluh penderita ngalaman "sindrom pasca-COVID," sareng Asosiasi Spa Céko ningali pamutahiran anu signifikan dina penderita saatos tilu minggu dirawat spa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.