24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Kenya Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Kénya Sasaran Pariwisata Afrika Ngaleungitkeun Pangaruh COVID-19

Kénya Sasaran Pariwisata Afrika Ngaleungitkeun Pangaruh COVID-19
Kénya Sasaran Pariwisata Afrika Ngaleungitkeun Pangaruh COVID-19

Dewan Pariwisata Kénya nguatkeun upaya masarkeun Kénya ka sésana Afrika ku nargétkeun pasar sumber konci di daérah Afrika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kénya parantos janten pusat wisata pikeun pasar Wétan sareng Afrika Tengah, ngandelkeun jasa udara anu kuat sareng standar perhotelan anu langkung luhur.
  • Dewan Pariwisata Kenya ngayakeun rapat akhir minggu kamari sareng operator wisata ti Uganda, Rwanda sareng Étiopia di kota wisata basisir Mombasa.
  • Pariwisata di Afrika dipeunteun salaku pasar paling gancang dina dunya, kalayan ahli perjalanan ningali nomer pariwisata di buana parantos tumuh dina laju 8.6%.

Perbankan dina pasar pariwisata Afrika anu beunghar sareng henteu kaopat, Kénya ayeuna ngalakukeun inisiatif serius pikeun narik wisatawan ti nagara-nagara Afrika anu sanés, anu tujuanana pikeun gancang-gancang pamulihan pariwisata saatos kareseban akibat pandemi COVID-19.

Dewan Pariwisata Kénya (KTB) dina sasih anyar ieu usaha nguatkeun pasar Kénya ka sésana Afrika ku nargétkeun pasar sumber konci di daérah Afrika.

Beunghar ku satwa, warisan sejarah sareng budaya, Kénya mangrupikeun nagara-nagara Afrika anu ngalaman pangaruh pandemi COVID-19 ditingali tina turunna datangna wisatawan tina sumber pasar konci Éropa sareng Amérika Serikat Amérika.

Kénya parantos janten pusat wisata pikeun pasar Wétan sareng Afrika Tengah, ngandelkeun jasa udara anu kuat sareng standar perhotelan anu langkung luhur pikeun wisatawan tibatan nagara-nagara sanés di Wétan sareng wilayah Afrika Tengah.

Ngamangpaatkeun jasa udara anu maju pisan, fasilitas hotél sareng akomodasi kalayan tempat wisata sareng basis wisata anu mantep, Kénya ayeuna nargétkeun para tamu Afrika pikeun ngalengkepan sareng ngeusian lolongkrang anu disababkeun ku runtuhna pariwisata internasional.

Dewan Pariwisata Kénya (KTB) ngumumkeun ayeuna-ayeuna yén pamasaran Kénya salaku tujuan anu pikaresepeun pikeun anu datang ti sesa buana parantos diperkuat saatos pelonggaran larangan perjalanan COVID-19 ku sajumlah nagara bagian Afrika.

Manajer Urusan Perusahaan KTB Wausi Walya nyarios yén aya poténsial wisata sareng poténsi perjalanan di daérah Afrika Wétan sareng pasar Afrika anu badé ditangkep ku Dewan ngaliwatan sababaraha platform kalebet toko média.

Déwan ngayakeun rapat akhir minggu kamari sareng operator wisata ti Uganda, Rwanda sareng Étiopia di kota wisata basisir Mombasa.

Kénya bakal ngatur sababaraha perjalanan pikeun operator wisata Afrika pikeun ngabijilkeun aranjeunna sareng tempat wisata anu indah di nagara éta, kalebet pantai basisir, tempat suci satwa sareng situs arkéologis, saur Walya.

"Kénya nganggap pasar pariwisata Afrika salaku stratégis, kalayan Uganda ngarah kana jumlah anu datang ka nagara ieu", saurna.

Gerak anu KTB ayeuna lakukeun bakal ningkatkeun kadatangan wisatawan dina waktos ayeuna nalika pariwisata global téréh kaluar tina akibat pandemi COVID-19.

Dewan ogé ngarencanakeun pikeun ngayakeun perjalanan familiarization ka sababaraha situs pikaresepeun di Kénya, anu tujuanana pikeun narik perdagangan perjalanan pikeun nyonto tujuan Kenyan kalayan poténsi pariwisata anu luar biasa pikeun narik pasar régional sareng pasar Afrika.

Pesta koktail khusus diayakeun pikeun 15 operator wisata sareng wisata ti Uganda, Rwanda sareng Étiopia anu parantos dina sampling produk saminggu pikeun tujuan wisata populér Kénya.

Grup operator wisata régional ngadatangan situs wisata utama Nairobi, Nanyuki, Maasai Mara, Tsavo, Diani, Malindi sareng Watamu dina misi ningali rupa-rupa tempat wisata Kénya tiasa nawiskeun ka tukang safari Afrika sareng global.

Pariwisata di Afrika dipeunteun salaku pasar anu paling gancang dina dunya, kalayan para ahli perjalanan ningali jumlah pariwisata di buana parantos tumuh dina laju 8.6 persén dina sababaraha taun ka pengker dibandingkeun rata-rata global tujuh persén.

Dewan Pariwisata Kenya parantos nyatet yén ngamajukeun pariwisata intra-Afrika dina waktos anu sami tiasa ngatalisan generasi kasempetan di Area Perdagangan Bebas Benua Afrika (AfCFTA) kalayan kabutuhan pikeun ningkatkeun kamekaran sareng kolaborasi antara tujuan pariwisata Afrika pikeun ngambah poténsi anu aya di buana.

Tanzania sareng Kénya ngadukung gerakan gratis pikeun perjalanan régional sareng internasional saatos présidén ti kadua nagara tatangga sapuk pikeun ningkatkeun perjalanan daérah sareng gerakan masarakat.

nu Déwan Pariwisata Afrika (ATB) ayeuna damel caket sareng sababaraha tujuan Afrika pikeun ningkatkeun perjalanan intra-Afrika ngalangkungan platform wisata régional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania