24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Warta Breaking Thailand piknik News Kawat Wisata

Penerbangan anu masih operasi di Bangkok Airways

BnGKOK AIRWAYS
BANGKOK AIRWAYS ATR 72-600

Kusabab pengumuman terakhir ti Pusat Thailand pikeun Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA) ngeunaan larangan perjalanan di Thailand, Bangkok Airways Public Company Limited ngumumkeun pembatalan samentawis sababaraha penerbangan domestik na salami periode 13 - 31 Juli 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Bangkok - Samui (pulang pergi) 2 hiber per dinten 
  • Rute penerbangan anu disegel antara Bangkok sareng Samui, anu bakal nampung panumpang transit internasional (3 hiber per dinten) 
  • Samui - Phuket (pulang pergi) 4 hiber per minggu (Senén, Rebo, Jumaah sareng Minggu), penerbangan ieu bakal sayogi ti 16 Juli 2021 sareng salajengna 

Minggu kamari dilaporkeun yén Bangkok, anu Bangkok, Kota Malaikat aya dina paningkatan COVID-19 anu sanés.

Dinten Bangkok Airways ngaréaksikeun sareng ngabolaykeun penerbangan domestik ieu:

1. Bangkok - Chiang Mai (pulang pergi)  
2. Bangkok - Phuket (pulang pergi) 
3. Bangkok - Sukhothai (pulang pergi) 
4. Bangkok - Lampang (pulang pergi) 
5. Bangkok - Trat (pulang-pergi)  

Samui - Singapura (pulang pergi) 3 hiber per minggu (Senén, Kemis, sareng Minggu), penerbangan ieu bakal sayogi ti tanggal 1 Agustus 2021 sareng salajengna.

Bangkok Airways Public Company Limited mangrupikeun maskapai régional anu dumuk di Bangkok, Thailand. Éta ngoperasikeun jasa anu dijadwalkeun ka tujuan di Thailand, Kamboja, Cina, Hong Kong, India, Laos, Malaysia, Maladéwa, Myanmar, Singapura, sareng Vietnam. Basis utama na nyaéta Bandara Suvarnabhumi.

Panumpang anu dijadwalkeun ngarambat sateuacan 31 Juli 2021 tiasa gaduh biaya anu dibebaskeun pikeun rebooking atanapi anu sanésna tiasa nyungkeun pembayaran balik dina bentuk voucher perjalanan anu tiasa dianggo pikeun tikét kahareup. Panumpang tiasa ngadamel perobihan anu diperyogikeun dugi ka 24 jam sateuacan hiber. Langkung seueur inpormasi tiasa ditingali dina www.bangkokair.com/travel-voucher (sarat sareng kaayaan nerapkeun). 

Panumpang anu badé ngarobih perjalananana kalayan henteu aya tanggal perjalanan anu ditetepkeun (tikét terbuka) tiasa ngalebetkeun pamundutna ngalangkungan https://forms.office.com/r/WjcEEfQX2L dina 24 jam sateuacan tanggal angkat anu diusulkeun. Maskapai éta bakal nganggo inpormasi anu disayogikeun ngalangkungan formulir sapertos kitu supados langkung nampung panumpang.   

Panumpang tiasa ngahubungi maskapai ngalangkungan saluran ieu; 

Panumpang anu mesen karcisna ngalangkungan agénsi perjalanan disarankan pikeun langsung ngahubungi agénna pikeun pangaturan salajengna. 

Komo deui, maskapai ieu ngadorong panumpang pikeun parios pengumuman, paréntah, sareng prosedur perjalanan, pikeun masing-masing tujuan sateuacan indit ti aparat anu aya hubunganana sapertos: 

  • Pusat Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA)   

http://www.moicovid.com/ข้อมูลสำคัญ-จังหวัด/ 

  • Bandara di Thailand www.airportthai.co.th/en/ 
  • Departemen Bandara www.facebook.com/DepartmentOfAirports/ 
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment