24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Biro Konvénsi Rusia ngumumkeun CEO Anyar

Biro Konvénsi Rusia ngumumkeun CEO Anyar
Biro Konvénsi Rusia ngumumkeun CEO Anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Sagid Zaremukov nyanghareupan pancén pikeun ngembangkeun deui kagiatan asosiasi sareng kerjasama industri intra-industri, ngamajukeun poténsi kajadian nagara sareng daérah-daérahna, ngawangun agenda internasional RCB, ogé ngalaksanakeun proyék pikeun nyiptakeun jaringan régional biro kongres.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kandidat Sagid Zaremukov nampi dukungan 100%.
  • Kapala anyar dina RCB ngagaduhan pangalaman langkung ti 15 taun di perusahaan ageung dina industri acara.
  • Anjeunna ahli Certified ngeunaan pangajén kualitas Pamaréntah Féderasi Rusia.

Pamilihan sutradara anyar Asosiasi lumangsung dina kerangka Rapat Umum Biro Konvénsi Rusia (RCB) perusahaan anggota, anu lumangsung tanggal 9 Juli 2021 di lokasi Pusat Kosmisika sareng Penerbangan (VDNKh, paviliun 34). Numutkeun hasil sora, pencalonan Sagid Zaremukov nampi dukungan 100%.

Kapala anyar dina RCB ngagaduhan pangalaman langkung ti 15 taun di perusahaan ageung dina industri acara. Sateuacan gabung sareng Biro Konvensi Rusia, anjeunna nyepeng jabatan éksékutip dina RESTEC Group of Companies, salah sahiji organisasi terkemuka dina konvensi sareng pasar paméran Rusia. Dina 2018, Sagid Zaremukov ngagabung sareng tim Biro Konvénsi Rusia sareng berinteraksi sareng otoritas eksekutif féderal sareng régional, ogé asosiasi bisnis sareng perusahaan di industri acara di nagara éta, ngawakilan kapentingan anggota RCB dina badan pamaréntah sareng asosiasi umum bisnis umum dina pamekaran industri. Ti saprak Maret 2021, anjeunna kantos janten sutradara RCB. Anjeunna ahli Certified ngeunaan pangajén kualitas Pamaréntah Féderasi Rusia.

Sagid Zaremukov nyanghareupan pancén pikeun ngembangkeun deui kagiatan asosiasi sareng kerjasama industri intra-industri, ngamajukeun poténsi kajadian nagara sareng daérah-daérahna, ngawangun agenda internasional RCB, ogé ngalaksanakeun proyék pikeun nyiptakeun jaringan régional biro kongres.

Dina koméntarna, Sagid Zaremukov nyatet yén skéma épéktip anu efektif pikeun pamaén industri utama anu diciptakeun salami taun kagiatan Asosiasi, kerjasama strategis sareng kantor régional, industri anu dipimpin sareng asosiasi umum bakal teraskeun. "Kami ogé bakal milari pormat énggal pikeun gawé babarengan anu ditujukeun pikeun ngembangkeun pasar acara Rusia sareng konsolidasi industri," saur Sagid Zaremukov.

Dina kerangka Rapat Umum RCB, sababaraha masalah organisasi anu aya hubunganana sareng kagiatan Asosiasi ogé dianggap sareng hasil proyék online pendidikan tina RCB "Summer Academy" diumumkeun. Proyék éta dilaksanakeun babarengan sareng Pameran R&C sareng Pusat Panilitian sareng dukungan ti Roscongress Foundation. Tujuanana nya éta pikeun nyayogikeun pamilon kongrés sareng pasar paméran kasempetan pikeun pamekaran propésional pribadi atanapi kéngingkeun kompeténsi anyar. Taun ayeuna, 18 ahli terkemuka di kongrés sareng industri paméran sareng industri anu aya hubunganana janten dosen di RCB Summer Academy sareng ngabagi pangalamanana ka pemirsa. Langkung ti 200 wawakil kongrés sareng pasar paméran janten pamirsa proyék "RCB Summer Academy". Di situs VDNKh, diploma dilélérkeun pikeun lulusan sareng sukur ka dosen Akademi Musim Panas RCB.

JSC VDNKh, NEGUS-Expo sareng perusahaan katering Prazdnik Vkusa janten mitra Rapat Umum Biro Konvénsi Rusia. Wisata Pusat Cosmonautics sareng Penerbangan diayakeun pikeun pamilon Rapat Umum, ogé nalika pamariksaan situs, kamampuan kongrés sareng paméran situs VDNKh didemonstrasikan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment