24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pantun Industri silaturahmi Warta Méwah wartos resorts tanggung jawab Balanja piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Tujuan Wisata Anu Paling Murah kanggo Balanja Louis Vuitton, Cartier, Chanel, Gucci sareng Prada

Tujuan Wisata Anu Paling Murah kanggo Balanja Louis Vuitton, Cartier, Chanel, Gucci sareng Prada
Tujuan Wisata Anu Paling Murah kanggo Balanja Louis Vuitton, Cartier, Chanel, Gucci sareng Prada
Ditulis ku Harry Johnson

USA mangrupikeun nagara anu paling murah pikeun mésér pantun desainer, kalayan kaseueuran barang-barang mode tinggi paling murah di Amérika Serikat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • USA mangrupikeun nagara anu paling saé pikeun liburan balanja desainer.
  • Éropa mangrupikeun buana anu paling murah pikeun balanja.
  • Nagara Asia Wétan mangrupikeun sababaraha nagara anu paling mahal pikeun ngagaleuh aksésoris desainer.

Pikeun mere ilham tujuan liburan pasca-COVID anjeun, ahli industri perjalanan Inggris parantos nganalisis harga asesoris fashion mewah di panjuru dunya, pikeun ngungkabkeun nagara anu paling murah (sareng paling mahal) pikeun mésér desain anu paling ikonik, ti Chanel'S legendaris 2.55 ka Cartier Cinta Gelang. 

USA mangrupikeun nagara paling murah anu ngagaleuh fashion desainer, kalayan opat barang méwah dina daptar, kalebet Chanel 2.55 sareng Cartier Love Bracelet, hargana paling murah di Amérika Serikat. Nyatana, anjeun tiasa ngahémat dugi ka 4,813 ku balanja di Amérika Serikat dibandingkeun sareng luar negeri. 

Éropa mangrupikeun buana anu paling murah pikeun balanja, sareng 5 ti 12 nagara anu paling murah anu aya di Éropa. Anjeun tiasa ngahémat dugi ka £ 700 ku ngumbara ka Éropa pikeun perjalanan balanja méwah anjeun kanggo barang-barang kalebet kantong Fendi Canvas Baguette sareng Louboutins New Very Prive. 

Nagara Asia Wétan mangrupikeun sababaraha nagara anu paling mahal pikeun ngagaleuh aksésoris desainer, kalayan 9 tina 12 tempat anu paling mahal pikeun ngagaleuh fashion mewah anu aya di Asia Wétan. Aya sababaraha faktor anu tiasa nyumbang kana hal ieu, kalebet tarif anu ditetepkeun pikeun barang asing asing di Cina, Nilai tukeur anu hartosna Yuan ngungkulan mata uang utama anu sanés sareng paménta anu langkung luhur pikeun barang desainer di Cina sareng Asia Tenggara.

Lokasi anu paling murah sareng paling mahal pikeun mésér pantun desainer 

Louis Vuitton Speedy 25 kantong

Tempat anu paling murah kanggo dibeli: Dénmark - 6,600 DKK (£ 765)

Tempat pikeun mésér: Selandia Anyar - NZ $ 1,940 (£ 999)

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment