24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos jelema tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Heathrow: Panutupanana Transatlantic Flight Costing UK £ 23 Million A Day

Heathrow: Panutupanana Transatlantic Flight Costing UK £ 23 Million A Day
CEO Heathrow, John Holland-Kay
Ditulis ku Harry Johnson

Sanaos berita anu saé yén sababaraha panumpang divaksinasi dua kali henteu kedah deui karantina ti nagara Amber, Menteri kedah ngalegaan kabijakan ieu ka warga Amérika Serikat sareng Uni Éropa upami aranjeunna hoyong ngamimitian nagara ékonomi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nagara Éropa anu ngadukung séktor penerbangan sapanjang pandemi ningali pertumbuhan anu panggancangna nalika muncul tina pandemi.
  • Lalu lintas panumpang ti Heathrow ka AS turun sakitar 80%, padahal di Uni Éropa, anu parantos dibuka sacara teu sapihak sareng Amérika Serikat parantos ningali patalimarga pulih ngan ukur sakitar 40% turun.
  • Kéngingkeun perdagangan Inggris deui sareng sakumna dunya penting pisan pikeun rencana Pamaréntah pikeun Global Britain pasca-Brexit.

Selaparang angka panumpang masih ampir 90% turun tina angka panumpang pra-pandemi 2019, sareng langkung handap dibanding saingan EU. 

Nagara Éropa anu ngadukung séktor penerbangan sapanjang pandemi ningali pertumbuhan anu panggancangna nalika muncul tina pandemi. Duanana Schiphol sareng Frankfurt parantos ngaleuwihan jilid muatan 2019, naék masing-masing 14% sareng 9% dibandingkeun sareng 2019, sedengkeun ton ton kargo di Heathrow, palabuhan pangageungna di Inggris masih turun 16%. Ampir sadaya kargo udara diangkut dina pesawat panumpang, sareng larangan perjalanan Inggris ngawatesan perdagangan dibandingkeun saingan EU urang. 

Panutupanana tautan transatlantik Inggris ngarugikeun ékonomi Inggris sahenteuna £ 23 juta sapoé. Lalu lintas panumpang ti Heathrow ka AS turun sakitar 80%, padahal di Uni Éropa, anu parantos dibuka sacara teu sapihak sareng Amérika Serikat parantos ningali patalimarga pulih ngan ukur sakitar 40% turun. Kaunggulan persaingan Inggris anu panjang dina perdagangan transatlantik aya résiko upami wates tetep ditutup. 

Kéngingkeun perdagangan Inggris deui sareng sakumna dunya penting pisan pikeun rencana Pamaréntah pikeun pos Inggris Global-Brexit. Selaparang nyalira gaduh kamungkinan pikeun mempermudah bonanza perdagangan £ 204 milyar anu nguntungkeun usaha Inggris di unggal penjuru nagara, nyiptakeun kasempetan pikeun séktor penerbangan sareng nguatkeun jaringan perdagangan Inggris - tapi ngan upami Menteri-menteri ngalih ngabuka deui perdagangan gancang-gancang.

Pengumuman yén warga Inggris divaksinasi dobel moal deui diperyogikeun karantina nalika balik ti nagara-nagara daptar amber ti 19th Juli mangrupikeun léngkah anu hadé pikeun maju. Nanging pikeun ngamimitian pamulihan ékonomi Inggris, Pamaréntah kedah muka deui perjalanan ka jalma-jalma divaksinasi ti seueur nagara, khususna mitra dagang utama urang sapertos Amérika Serikat. British Airways, Virgin Atlantik sareng Heathrow damel babarengan pikeun nunjukkeun yén status vaksinasi 100% tiasa dilaksanakeun nalika didaptarkeun, sareng teu aya alesan naha Pamaréntah henteu nyatujuan ieu pikeun panumpang ti Amérika Serikat sareng Uni Éropa ti 31st Juli.

CEO Heathrow, John Holland-Kaye nyarios:

"Sanaos berita anu saé yén sababaraha panumpang divaksinasi dua kali moal kedah deui karantina ti nagara Amber, Menteri kedah ngalegaan kabijakan ieu ka warga Amérika Serikat sareng Uni Éropa upami aranjeunna hoyong ngamimitian nagara ékonomi. Parobihan ieu bakal penting pisan pikeun ékspor anu kaleungitan saingan EU sareng kulawarga anu parantos papisah sareng jalma anu dipikacinta. Kami gaduh sadaya alat pikeun nga-restart perjalanan internasional kalayan aman, sareng ayeuna waktuna Global Britain angkat-angkatan! "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment