24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Hungaria wartos jelema tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

CEO Wizz Air £ 100 Juta Bonus Riles Serikat

CEO Wizz Air £ 100 Juta Bonus Riles Serikat
CEO Wizz Air urang József Váradi
Ditulis ku Harry Johnson

Ngahargaan CEO dumasarkeun ékspansi kana perusahaan, henteu paduli kauntunganana, tapak lingkungan, kaayaan kaayaan damel, hormat kana hak-hak sosial sareng tenaga kerja sareng kesejahteraan padamel pisan henteu hormat henteu ngan ukur pikeun padamel tapi ogé ka kulawargana sareng masarakat sacara ageung.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Wizz Air parantos ngasilkeun artos pikeun biaya pagawé angkutan pikeun waktos anu lami.
  • Pagawe Wizz Air nyanghareupan kaayaan kerja anu parah, remunerasi anu goréng, sareng henteu adil, malahan bahkan haram, prakték ti pihak manajemén.
  • Ngahasilkeun József Váradi kalayan bonus £ 100,000,000 pikeun ngajalankeun maskapai ku cara ieu henteu pantes sareng henteu ditarima.

Féderasi Pagawé Angkutan Éropa ngutuk kaputusan pikeun mayar bonus 100 juta ka CEO Wizz Air József Váradi salaku hadiah pikeun tumuh gancang operator.

Wizz Air mangrupikeun perusahaan anu gaduh sejarah prakték anti-sosial anu terkenal - pamiceunan anu haram, henteu merhatoskeun hak ngatur, busting union, sareng dumping sosial, pikeun nyebatkeun sababaraha hal. Henteu aya rusiah yén pagawé Wizz Air nyanghareupan kaayaan kerja anu parah, remunerasi anu goréng, sareng henteu adil, malahan bahkan haram, prakték ti pihak manajemén.

Wizz Air parantos lami ngasilkeun artos biaya pagawé transportasi. Ngahasilkeun József Váradi kalayan bonus £ 100,000,000 kanggo ngajalankeun maskapai ku cara ieu henteu pantes sareng henteu ditampi, langkung-langkung di tengah pandemi anu nyababkeun seueur padamelan penerbangan kakeunaan kerawanan padamelan, résiko kaséhatan sareng kaamanan kalebet résiko kaséhatan méntal, beban gawé anu teuing, setrés, sareng kacapean.

Ngahargaan CEO dumasarkeun ékspansi kana perusahaan, henteu paduli kauntunganana, tapak lingkungan, kaayaan kaayaan damel, hormat kana hak-hak sosial sareng tenaga kerja sareng kesejahteraan padamel pisan henteu hormat henteu ngan ukur pikeun padamel tapi ogé ka kulawargana sareng masarakat sacara ageung.

ETF nyauran para pemegang saham pikeun ngaleungitkeun bonus ieu, sareng ngadasarkeun bonus naon waé pikeun éksékutip maskapai luhur dina ngawangun perusahaan sustainable kalayan kaayaan kerja anu saé, imbuhan anu saé, dialog sosial anu séhat, sareng kasajahteraan para karyawan tibatan ngan ukur dina pertumbuhan sareng kauntungan dumasar kana eksploitasi tanaga gawé.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment