24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Kotak Pasir Phuket: Inggris Ngarah Pamulangan Wisatawan Éropa ka Thailand

Kotak Pasir Phuket: Inggris Ngarah Pamulangan Wisatawan Éropa ka Thailand
Kotak Pasir Phuket: Inggris Ngarah Pamulangan Wisatawan Éropa ka Thailand
Ditulis ku Harry Johnson

Pamaréntah Inggris nyandak kaputusan pikeun henteu nerapkeun larangan karantina pikeun palancong anu balik ti nagara-nagara dina anu disebut "Amber List", anu kalebet Thailand.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Skéma Kotak Pasir Phuket badé ditaksir sareng dianalisis ku sababaraha arsiték konci sareng pamangku kapentingan na.
  • Pasar UK nuju balikkeun wisatawan Éropa sareng 12% tina 4,568 kadatangan internasional dugi ka ayeuna.
  • 168,862 kamar wengi parantos dipesen ngalangkungan 305 hotél pikeun jumlah tamu 14,844, numutkeun data Otoritas Pariwisata Thailand.

Salaku tanda dua-minggu ngajantenkeun saprak dibuka salah sahiji tujuan perjalanan anu paling diarepkeun di dunya, anu kandel Phuket Skéma Sandbox ayeuna ditaksir sareng dianalisis ku sababaraha arsiték sareng pamangku kapentingan na.

Temuan konci dugi ka ayeuna nyaéta pasar Inggris nuju balikkeun wisatawan Éropa kalayan 12% tina 4,568 kadatangan internasional dugi ka ayeuna (11 Juli) asalna ti Inggris - kanyataan yén pengamat industri nyatakeun bukti hubungan anu parantos lami antara UK sareng Phuket, aksés langsung-ka-titik langsung ti London Heathrow ka Phuket International sareng nungtut paménta.

Angka éta parantos didorong deui ku kaputusan pamaréntah Inggris pikeun henteu nerapkeun larangan karantina pikeun palancong anu balik ti nagara-nagara anu disebut "Amber List", anu kalebet Thailand. Kawijakan ieu dilaporkeun nyababkeun lonjakan 23% pikeun pesenan liburan luar negeri ku Brits.

Sajumlah 168,862 kamar wengi parantos dipesen di 305 hotél pikeun jumlah tamu 14,844 sareng rata-rata cicing 11-wengi, numutkeun Otoritas Pariwisata Thailand data dina 11 Juli.

Nyiptakeun sareng ngalaksanakeunana Phuket Sandbox mangrupikeun usaha kolaborasi antara sektor publik sareng swasta, sareng tabel virtual ieu bakal dipimpin ku wawakil ti sektor pariwisata, silaturahmi sareng penerbangan, sareng analis industri sareng ahli pamasaran.

"Éta léngkah orok, tapi kami didorong ku tandana dugi ka ayeuna," saur Ravi Chandran, Diréktur Ngatur Laguna Phuket. "Pasar UK parantos ngaréspon gancang sanaos janten bulan usum panas Inggris sareng kami resep ngabagéakeun deui urang Brits anu pikeun kami salami tujuh hotél urang ngawangun 20% kadatangan kami dugi ka ayeuna. Pasar utama sanésna nyaéta Thailand, AS, UAE sareng Israel. ”

Sadayana wisatawan internasional ka Phuket kedah ngalaman tés PCR biasa. Pikeun ngaktipkeunana, Laguna Phuket nembé damel bareng sareng Rumah Sakit Bangkok Phuket pikeun nyiapkeun pusat uji anu diakreditasi sacara internasional dina jero taneuhna, anu janten bumi tujuh hotél.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment