24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Pariwisata Seychelles dina jalur pikeun ngahontal target datangna 2021

Pariwisata Seychelles ngabagéakeun kanaékan kadatangan tamu
Ditulis ku Kim Waddoup

Aya seueur anu kedah dirayakeun di kapuloan Seychelles bulan Juli ieu. Henteu ngan ukur Pariwisata Seychelles memperingetan 50 taun bubuka bandara internasional na ngabagéakeun hiber komersial kahijina, anu dina Juli 1971 ngaluncurkeun industri pariwisata Nusantara India, tapi ogé ngabagéakeun dina dinten anu sami dina 2021, anu ka 50,000 pangunjung saprak kaputusan kandel dina 25 Maret pikeun muka nagara nepi ka sadaya pengunjung divaksinasi atanapi henteu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Di Seychelles, diversifikasi sareng vaksinasi mayar dividen pikeun pariwisata sareng ékonomi.
  2. Nagara ieu ngamimitian program vaksinasi ambisius tina wargana ti Januari 2021.
  3. Ieu ngirimkeun bangsa kana kaunggulan salaku nagara anu paling divaksinasi di dunya, ngadukung stratégi na pikeun ngaluncurkeun kagiatan ékonomi anu utami.

Dampak tina pandemi éta langsung sareng musibah pikeun ékonomi gumantung kana pariwisata bangsa Pulo anu ningali kadatangan pengunjung turun ka handap 22 tamu dina April taun kamari ngabandingkeun bemper 37,103 dina bulan April 2019, sacara tradisional bulan pangluhurna kadua taun pikeun datangna wisatawan. Aliran devisa (kuitansi / pasokan devisa dirobih janten rupia, anu seuseueurna penghasilan wisata) rata-rata US $ 3 juta sapoé pre-pandemi turun ka US $ 1.25 juta per dinten di April 2020, turun ka tingkat handap US $ 0.43 juta dina pertengahan April 2020, Bank Séntral Seychelles parantos ngungkabkeun. Pikeun 11 bulan ka hareup, période Méi 2020 dugi ka Maret 2021, rata-rata na US $ 1.72 juta per dinten.

Program vaksinasi ambisius para wargina nagara gumantung kana pariwisata mimiti ti Januari 2021, janten perhatian dunya salaku nagara paling divaksinasi di dunya, ngadukung SeychellesStrategi 'pikeun ngaluncurkeun kagiatan ékonomi primér na sareng parantos mayar dividen.

Nalika jauh pisan ti 38,910 pengunjung Désémber 2019, bemperna 384,204 kadatangan taun éta sareng pangasilan pariwisata anu di taun 2019 nyumbang 76 persén tina total aliran masuk, angka ti Bank Sentral Seychelles nunjukkeun yén pamulihan, sanaos rapuh, saé handapeun jalan.

Panghasilan pariwisata, dilaporkeun ku bank anu ngaliput devisa dirobih janten mata uang domestik ku bisnis anu aya hubunganana sareng pariwisata, turun janten US $ 1.1 juta dina Juni 2020. Éta nangtung dina Juni ieu dina US $ 23 juta atanapi 59 persén AS $ 38.9 juta kacatet dina sami sasih di 2019.

Dugi ka 25 Maret dugi ka 2 Juli 2021, rata-rata arus masuk valuta asing rata-rata US $ 2.44 juta. Ngartikeun lanskap palanggan na sabab pasar tradisionalna katarajang ombak panerusna anu ngagentos sareng halangan sapertos tindakan ngonci, syarat karantina sareng larangan pikeun perjalanan, aparat pariwisata sareng transportasi nagara éta sareng operator sektor swasta parantos ningali ka pasar sumber sanés, muka ka maskapai sareng piagam énggal, sareng ngabagéakeun ti 25 Maret salajengna sakitar 500 pengunjung rata-rata per dinten.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kim Waddoup

Kim Waddoup mikaresep hirupna dina bisnis pariwisata sareng aktif 'Silver-Ager ”anu cicing di Thailand. Anjeunna nyerat pikeun kelompok yuswa na nganggo tulisan anu beragam tinggi ngaliput mata pelajaran anu aya hubunganana sareng pensiunan anu cicing di, atanapi ngadatangan Thailand.

Penerbit http://meanderingtales.com/

Leave a Comment