24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah rapat wartos Warta Breaking Qatar Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Qatar bakal muka langkung ti 100 hotél énggal pikeun Piala Dunia FIFA 2022

Qatar bakal muka langkung ti 100 hotél énggal pikeun Piala Dunia FIFA 2022
Qatar bakal muka langkung ti 100 hotél énggal pikeun Piala Dunia FIFA 2022
Ditulis ku Harry Johnson

Portofolio Qatar 184-sipat-kuat diwangun ku ampir 32,000 konci kamar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Qatar siap-siap pikeun ngayakeun Piala Dunia FIFA Qatar 2022.
  • Pasipatan anu bakal datang mangrupikeun bagian tina stratégi Qatar pikeun ngagelarkeun tawaran sareng ngalegaan daya tarik pikeun pangunjung.
  • Qatar ngalegaan tawaran wisata global saluyu sareng Qatar National Vision 2030.

Qatar nambihan 105 hotél sareng apartemen hotél énggal pikeun portopolio sipatna anu parantos luas, sabab nagara éta siap pikeun janten tuan rumah FIFA World Cup Qatar 2022 ™. Pasipatan anu énggal bakal ngalegaan daya tarik Qatar pikeun sababaraha wisatawan sareng ningkatkeun pangalaman nganjang, sabab Pariwisata Qatar neraskeun misi na pikeun ngajantenkeun nagara éta janten tujuan anu ngarah di dunya.

Salah sahiji bubuka hotél anu anyar nyaéta Banyan Tree Doha, sipat méwah bintang lima, dirancang elegan ku desainer interior terkenal Jacques Garcia. Bukaan hotél dina cakrawala taun ayeuna kalebet, contona, Pullman Doha West Bay, milik Accor bintang lima; JW Marriott West Bay, kalayan jaba panon anu narik ati sareng menjulang; sareng Hotel Steigenberger, kasohor ku silaturahmi anu eksklusif. Masing-masing hotél énggal ieu nyumbangkeun pasilitas unik atanapi pangalaman pikeun portopolio Qatar 184-sipat-kuat, anu diwangun ku ampir 32,000 konci kamar.

Grup Qatar Airways Kapala Eksekutif sareng Pupuhu Pariwisata Qatar, Yang Terutama Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Kami terus ngalegaan tawaran pariwisata pikeun mastikeun yén para tamu nampi anu terbaik dina keramahan Qatar bari tiasa milih hotél, resort atanapi apartemen anu aya dina akomodasi kana anggaran sareng kabutuhan aranjeunna. Pasipatan anu bakal datang mangrupikeun bagian tina strategi urang pikeun ngagedekeun tawaran kami sareng ngalegaan banding kami pikeun pengunjung. Kami resep ngagedékeun tawaran wisata global saluyu sareng Qatar Nasional Visi 2030 sareng nyayogikeun palancong ku seueur pilihan pikeun ngalaman anu pangsaéna di Qatar. ”

Tangkal Banyan Doha bintang lima anu nembé dibuka nawiskeun oasis méwah di jantung kota.

Pikeun campuran padamelan sareng kaulinan, Pullman Doha West Bay kalayan 375 kamar sareng kamar sareng 93 apartemen badé dibuka akhir taun ieu.

Jalma-jalma anu badé ningali pandangan cakrawala Doha bakal gancang tiasa cicing di JW Marriott West Bay 53-tingkat. 

Wisatawan anu milarian akomodasi anu caket ka bandara bakal tiasa pesen futuristik 204-kamar Steigenberger Hotel Doha.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Tungtungna mendakan sababaraha pilihan hotél pikeun Qatar 2022… minimal 4-5 wengi… Aranjeunna biasana hoyong minimum 30 dugi 40 wengi kanggo Piala Dunia FIFA. Éta RIDIKOULUS, aranjeunna mundur… http://www.WorldCupStadiumHotels.com , sanés hotél murah tapi santun sareng langkung mirah tibatan anu sanésna anu kuring tingali… 2 TAUN ningali hotél Doha… OMG !!!