24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Perancis ngumumkeun pas COVID pikeun bar, réstoran, bioskop sareng karéta, jab wajib pikeun pagawé kaséhatan

Perancis ngumumkeun pas COVID pikeun bar, réstoran, bioskop sareng karéta, jab wajib pikeun pagawé kaséhatan
Présidén Perancis Emmanuel Macron
Ditulis ku Harry Johnson

Vaksinasi COVID-19 pikeun populasi umum henteu wajib dina waktos anu caket, tapi Macron henteu nyandak pilihan tina méja.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sakitar 36% ti 67 juta urang Perancis parantos divaksinasi pinuh ngalawan COVID-19.
  • Vaksinasi COVID-19 wajib pikeun pagawé Podomoro di Perancis.
  • Pamaréntah Perancis moal ngaluarkeun tes COVID-19 gratis ti saprak usum gugur.

Dina pidato dina tivi ayeuna, Présidén Perancis Emmanuel Macron parantos ngawartosan ka warga Perancis yén aranjeunna kedah divaksinasi pikeun tiasa nganjang ka bar, réstoran, bioskop, bioskop sareng karéta dewan, sareng Covid-19 makéna wajib pikeun padamel kaséhatan Perancis.

Numutkeun ka Macron, vaksinasi COVID-19 wajib pikeun pagawé Podomoro di Perancis, sareng "pas kaséhatan" ngabuktikeun status vaksinasi, atanapi tés négatip pikeun coronavirus, diperyogikeun naék karéta atanapi nganjang ka tempat-tempat umum ti bulan Agustus. Sadayana warga Perancis sareng warga langkung ti 12 taun kedah pas.

"Kami bakal manjangkeun pas kaséhatan sabisa-bisa pikeun nyorong seueur anjeun anu tiasa divaksinasi," saur Macron.

Vaksinasi COVID-19 pikeun populasi umum henteu wajib dina waktos anu caket, tapi Macron henteu nyandak pilihan tina méja. Upami tingkat inokulasi henteu diangkat, présidén ngingetkeun yén anjeunna bakal "naroskeun patarosan vaksinasi wajib pikeun sadaya urang Perancis." 

Salaku tambahan, bari tés PCR négatip bakal cekap pikeun kéngingkeun "pas kasihatan," Macron nyarios yén pamaréntah moal deui nyerah tes COVID-19 gratis ti mimiti usum gugur.

Sakitar 36% ti 67 juta urang Perancis parantos divaksinasi ngalawan COVID-19, tapi jumlah kasus coronavirus énggal parantos ningkat sacara stabil ti mimiti Juli, didorong ku langkung tepa Varian Delta tina COVID-19.

Perancis ngagaduhan gerakan anti vaksin anu "témplat" anu sigana bakal bagja pisan ku drive vaksin agrésif Macron.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment