24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Karibia Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Sint Maarten Ngalanggar Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Penerbangan anyar ti Florida ka St. Martin

Penerbangan anyar ti Florida ka St. Martin

Frontier Airlines ngaresmikeun 2 penerbangan nonstop ti Florida ka St. Martin tanggal 10 Juli 2021, khususna ti Miami sareng Orlando.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Orlando khususna nyaéta gateway anu énggal pikeun St. Martin.
  2. Jadwal hiber anyar ieu diantisipasi pikeun muka kasempetan di pasar feeder di Atlanta, Denver, Philadelphia, Newark, sareng Baltimore di Amérika Serikat.
  3. Florida mangrupikeun daérah konci pikeun Frontier Airlines nunjukkeun paménta anu luhur ka Karibia.

Wakil Présidén mimiti Déwan Wewengkon St. Martin sareng Présidén Kantor Wisata St. Martin, Ibu Valérie Damaseau hadir pikeun upacara motong pita di Bandara Internasional Putri Juliana, disarengan Ibu De Weever, Menteri Pariwisata, Urusan Ékonomi, Lalu Lintas sareng Télékomunikasi Sint Maarten.

"Kami resep pisan yén Frontier Airlines parantos nambihan dua jasa énggal di pulau ramah kami. Peluncuran anu anyar bakal ngabantosan urang ningkatkeun ayana urang di daérah konci di Florida, boh di Miami atanapi Orlando. Kami bakal terus digawé rajin dina ngajaga St. Martin salaku salah sahiji tujuan Karibia anu paling diperyogikeun pikeun nganjang, "saur Ibu Aida Weinum, Diréktur Kantor Wisata St. Martin. "Kalayan panjalukan paménta anu tinggi ka Karibia, kami ngahaturkeun sareng ngabagéakeun datang, bulan madu, sareng saha waé anu resep ka pantai pikeun ngapungkeun Frontier Airlines nalika aranjeunna nganjang ka surga tropis St. Martin."

Frontier Airlines ayeuna mangrupikeun pasangan anu dipeunteun pikeun St. Martin, ngamungkinkeun tujuan pikeun ngalegaan teureuh na di daérah Florida. Diharepkeun yén kakuatan duanana Rajana sareng Orlando pikeun narik para tamu internasional ti sakumna dunya bakal ngahasilkeun St. Martin janten bagian tina pakansi dua-pusat pikeun anu nganjang ngahijikeun Florida sareng pangalaman Euro-Karibia.

Penerbangan Miami sareng Orlando énggal ayeuna operasi mingguan dina dinten Sabtu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment