24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional News Kaséhatan Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Sieun tina Varian COVID-19 dina Ragrag

Sieun tina Varian COVID-19

The Higher Institute of Health (HIH) di Italia ningkatkeun alarm nalika angka rawat inap tetep handap. Persentase kasus positip nyababkeun sieun varian COVID-19 Kappa sareng Delta, utamina anu terakhir, anu naék tina 5.2 persén dina Méi janten 27.7 persén Juni.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Laporan anyar ti HIH ngeunaan panyebaran varian nyauran "perhatian hébat" kanggo mayar sirkulasi varian anu langkung tepa ieu.
  2. Vaksin katilu diajukeun pikeun merangan ieu varian COVID-19.
  3. Dina Oktober, bakal aya timbulna deui sirkulasi virus, bénten sareng taun 2020, sareng utamina anu teu acan divaksinasi bakal tungtungna di perawatan intensif.

"Dosis anu katilu tina vaksin aya dina usulan, tapi kami henteu terang iraha sareng saha," saur Diréktur Umum Pencegahan Departemen Kaséhatan Italia, Gianni Rezza.

"Vaksinasi katilu ngalawan COVID-19 nuju ditalungtik, sanaos urang henteu terang iraha, kumaha, sareng saha," jelas Rezza salami konferensi pers ngeunaan analisis data ngeunaan pamantauan régional COVID-19.

"Dina Oktober, bakal aya timbulna deui sirkulasi virus, bénten sareng taun 2020, sareng utamina anu teu acan divaksinasi bakal tungtungna di perawatan intensif," nyatakeun Undersecretary for Health, Pierpaolo Sileri. "Résiko na nyaéta virus beredar di kalangan barudak anu henteu divaksinasi sareng [anu] langkung ti 60 taun, sareng anu terakhir aya résiko akhirna dina perawatan intensif. Masih maot tina coronavirus gaduh vaksin sigana bodo pikeun kuring. Kami gaduh senjata pikeun nyingkahan maot anu taun kamari henteu kagungan. ”

Varian Delta: Hal-hal Anu Kedah Diperhatoskeun

Varian Delta, anu ngagaduhan viral load 60 persén langkung tepa tibatan galur viral anu sanés, ogé naékna di Itali numutkeun data anu dikaluarkeun ku Kamentrian Kaséhatan sareng Institut Kaséhatan Tinggi dina pamantauan mingguan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment