24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Berita Goréng Uzbekistan Rupa-rupa Berita

Uzbékistan Ngalegaan Watesan COVID-19 'Dugi Kaayaan Ngaronjatkeun'

Uzbékistan Ngalegaan Watesan COVID-19 'Dugi Kaayaan Ngaronjatkeun'
Uzbékistan Ngalegaan Watesan COVID-19 'Dugi Kaayaan Ngaronjatkeun'
Ditulis ku Harry Johnson

Dugi ka tanggal 12 Juli, Uzbékistan ngadokuméntaskeun 116,421 inféksi coronavirus kalayan 111,514 atanapi 96% pulih sareng 774 korban jiwa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Éntri kendaraan otomotif ka Tashkent parantos diwatesan.
  • Klub malam, aula kolam renang, pusat permainan komputer sareng tempat makan umum diidinkeun beroperasi ti jam 08:00 dugi ka 20:00 waktos lokal.
  • Tempat makan sareng hiburan henteu dieusian langkung ti 50% tina total kapasitas.

Sekretaris pers tina UzbékistanKamentrian Kaséhatan, Furkat Sanaev, ngumumkeun dinten ayeuna yén larangan karantina dikenalkeun di républik Asia tengah tanggal 1 Juli salami 12 dinten parantos diperpanjang dugi ka 'the Covid-19 kaayaan ningkat. '

"Numutkeun kaputusan komisi khusus, ti saprak 1 Juli, asupna kendaraan otomotif ka Tashkent parantos dibatesan, di sakumna daérah republik, klub jogét sareng karaoke, aula kolam renang, pusat permainan komputer sareng tempat makan umum diidinkeun beroperasi ti 08:00 dugi ka 20:00 waktos lokal dina kaayaan yén aranjeunna henteu dieusian langkung ti 50% tina total kapasitas. Watesan ieu bakal tetep dugi ka kaayaan epidemiologis ningkat, "saur juru carios éta.

Sanaev ogé nambihan yén henteu kedah percanten kana inpormasi anu dipasang dina jaringan sosial sareng sababaraha toko média online yén larangan karantina parantos dicabut.

"Jasa pers Kementerian Kaséhatan bakal ngalaporkeun pembatalan atanapi panyuluhan salajengna," saur anjeunna.

Karantina dinyatakeun dina Uzbékistan dina 1 April taun kamari kalayan ngenalkeun wajib masker pelindung sareng jarak sosial. Rézim isolasi diri dinyatakeun di Tashkent sareng sadaya pusat régional, hubungan transportasi ditunda sareng sadaya nagara. Taman kanak-kanak ditutup bari lembaga pendidikan ngalih kana diajar jarak jauh.

Dina akhir taun 2020, kaayaan wabah di Uzbékistan parantos stabil sareng batesan karantina dina sababaraha waktos diangkat ti bulan Maret taun ieu. Pelayanan udara dibalikeun ka sababaraha nagara, asupna wisatawan asing diidinan, rezim isolasi diri sareng sadaya larangan operasi hiburan sareng tempat makan dicabut.

Nanging, dina awal Mei, kaayaan épidemiologis beuki parah sareng komisi khusus mimiti ngencetkeun larangan ti saprak 1 Juli.

Dugi ka tanggal 12 Juli, républik Asia tengah kalayan penduduk langkung ti 34.5 juta jalma nyatakeun inféksi coronavirus 116,421 kalayan 111,514 atanapi 96% pulih sareng 774 korban jiwa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment