24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Menteri Pariwisata Minuhan Seychelles Perhotelan sareng Asosiasi Pariwisata

Asosiasi Perhotelan sareng Pariwisata Seychelles

Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata, Sylvestre Radegonde, sareng Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, parantos pendak sareng dewan Seychelles Perhotelan sareng Asosiasi Pariwisata (SHTA) pikeun ngabahas masalah anu aya dina pangaruh kana paningkatan pariwisata di Seychelles. perdagangan komitmen pamaréntah kana kasuksésan industri ogé usaha terus-terusan pamaréntah pikeun digawé babarengan sareng swasta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. SHTA nampi dukungan ti Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata pikeun kapentingan séktor sareng komunitas anu langkung lega.
  2. Rapat bulanan antara dua departemén bakal dilanjutkeun.
  3. Profesional pariwisata ti swasta bakal diajak ngiluan panitia piwuruk anyar pikeun sacara efektif ngabantosan pamaréntah dina ngatasi hal-hal anu aya hubunganana sareng pariwisata.

Menteri Radegonde nyatakeun di awal rapat, diayakeun pikeun kahiji kalina taun ieu, ampir, ngalangkungan platform online ZOOM akhir bulan kamari, yén departemenna bakal, dina alesan, ngadukung permintaan anu dilakukeun ku SHTA pikeun kapentingan séktor sareng ékonomi anu leuwih lega. Kolaborasi sareng konsultasi bakal ningkat saur anjeunna, kalayan neraskeun deui rapat bulanan anu dijadwalkeun antara Dinas Pariwisata sareng SHTA.

Sacara ringkes anggota dewan SHTA ngeunaan rétrukturna anu lumangsung di Dinas Pariwisata, Menteri Radegonde nyatakeun yén pembubaran Wisata Seychelles Dewan (STB) sareng ngahijina dua badan pariwisata nasional utama penting pisan pikeun ngahijikeun sumberdaya kadua entitas bari nyiptakeun sinergi anu pikaresepeun antara keduanya.  

Usul Menteri Radegonde pikeun ngundang para profesional pariwisata ti swasta pikeun ngiringan panitia piwuruk anyar pikeun sacara efektif ngabantosan pamaréntah dina ngatasi hal-hal anu aya hubunganana sareng pariwisata ditampi sacara positip ku SHTA anu negeskeun deui industri pariwisata diperkuat nalika sektor swasta sareng publik berinteraksi sareng nyumbang babarengan pikeun perencanaan sareng pamikiran strategis sareng nyusun solusi pikeun masalah nasional.

Nilai pikeun artos mangrupikeun masalah penting anu disanghareupan ku industri sareng Menteri Radegonde negeskeun rencana departemen pikeun ningkatkeun pangalaman pangunjung; panilitian sareng inventarisasi situs anu aya minat sareng produk akomodasi bakal dilaksanakeun sareng biaya lebet situs-situs ikon ditinjau pikeun mastikeun yén pangunjung kéngingkeun nilai artos.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment