24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
pendidikan Walanda Ngabobol Warta wartos jelema piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Pariwisata Corporation Bonaire namina Dr. Robertico R. Croes salaku Pariwisata Strategis & Penasihat

Robert Robert Croes
Robert Robert Croes

Bonaire, hiji kotamadya pulo Walanda, perenahna di basisir Vénézuéla di Karibia kidul.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dina dasar tina Bonaire nunjuk Diréktur Pariwisata anu anyar, Miles Mercera, Tourism Corporation Bonaire (TCB) ogé senang ngumumkeun ditambahan Dr. Robertico R. Croes salaku Strategist Pariwisata & Penasihat na.
  2. Dr Croes, saurang Profesor sareng Dekan Mitra anu ayeuna ogé ngajabat salaku Diréktur Institut Dick Pope Sr. pikeun Studi Pariwisata di Universitas Florida Florida Rosen College of Hospitality Management bakal nyandak 40 taun pangalaman pariwisata sareng urusan luar negeri ka kalungguhanana.
  3. "Éta mangrupikeun waktos anu pikabungaheun pikeun nyumbang kana strategi pariwisata pikeun Bonaire sabab pulau éta katingalina henteu ngan ukur pulih tapi ogé ngabaruan posisi na salaku tujuan," saur Croes. "Kuring ngahargaan tiasa nginjeumkeun kaahlian kuring pikeun ngabantosan Bonaire sareng ékonomi na dina arah anu positip sabab ngagaduhan kasadaran dina ruas-ruas anyar."

Latar tukangna anu lega kaasup nyebarkeun opat buku ngeunaan manajemén pariwisata di tujuan pulau cai haneut, pariwisata sareng pangurangan kamiskinan, tantangan anu dituju tujuan pulau alit, sareng panerapan modél paménta pikeun ékonomi alit.

Croes bakal nyebarkeun bukuna anu kalima, Pulau Kecil sareng Pariwisata Tujuan Leutik, dina bulan Désémber 2021. Salaku tambahan, anjeunna parantos nyumbang kana seueur buku deui, parantos ngaluarkeun langkung ti 130 karya anu diterbitkeun, ngaluarkeun langkung ti 30 laporan industri, sareng ngadamel presentasi ngeunaan topik-topik ieu sapanjang dunya, Croes ogé parantos konsultasi di sababaraha nagara kaasup Nikaragua, Kosta Rika, Ékuador, Brazil, Aruba, Curacao, Bonaire, Grenada, Italia, sareng Amérika Serikat.

Saprak nampi gelar doktor di Universitas Twente, Walanda, Croes parantos nyebarkeun seueur tulisan dina rupa-rupa jurnal pariwisata sareng dilayanan di dewan redaksi anu opat. Croes mangrupikeun anu nampi 2015 sareng 2018 Thea Sinclair Award, 2015 UCF Research Insentive Award (RIA), 2015 Kertu Panilitian Siswa Lulusan Terbaik, dipidangkeun dina 32th International Association of Hospitality Financial Management Education Symposium. Universitas New York, NY, 7 Nopémber 2015, sareng sababaraha penghargaan séjén.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment