24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi wartos Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

United Airlines: Pesawat Éléktrik Électric Set to Take Flight by 2026

United Airlines: Pesawat Éléktrik Électric Set to Take Flight by 2026
United Airlines: Pesawat Éléktrik Électric Set to Take Flight by 2026
Ditulis ku Harry Johnson

Heart Aerospace ngembangkeun ES-19, pesawat listrik 19-korsi anu berpotensi ngapungkeun konsumén dugi ka 250 mil sateuacan akhir dékade ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pesawat listrik badé angkat hiber dina perjanjian anyar sareng United Airlines Ventures, Breakthrough Energy Ventures, Mesa Airlines sareng Heart Aerospace.
  • United Airlines nandatanganan perjanjian pikeun mésér 100 pesawat Heart Aerospace's ES-19, pesawat udara listrik 19-korsi anu gaduh poténsial pikeun nguraikeun perjalanan udara régional.
  • Mitra régional United Express, Mesa Airlines, ogé nandatanganan perjanjian pikeun mésér 100 pesawat listrik.

United Airlines Ventures (UAV) ngumumkeun dinten éta, babarengan sareng Breakthrough Energy Ventures (BEV) sareng Mesa Airlines, parantos nanem modal dina startup pesawat listrik Heart Aerospace. Aerospace haté nuju ngembangkeun ES-19, pesawat listrik 19 korsi anu gaduh kamungkinan ngapungkeun konsumén dugi ka 250 mil sateuacan akhir dékade ieu. Salaku tambahan pikeun investasi UAV, United Airlines sacara kondisional sapuk pikeun mésér 100 pesawat ES-19, pas pesawat éta nyumponan kaamanan United, syarat bisnis sareng operasionalna. Mesa Airlines, mitra strategis konci Amérika Serikat dina ngangkut pesawat listrik kana jasa komérsial, ogé sapuk pikeun nambihan 100 pesawat ES-19 kana armada na, tunduk kana sarat anu sami.

UAV ngawangun portopolio perusahaan anu fokus kana konsep keberlanjutan anu inovatif sareng nyiptakeun téknologi sareng produk anu diperyogikeun pikeun ngawangun maskapai karbon-nétral sareng ngahontal tujuan émisi gas rumah kaca net-nol United. Kalayan perjanjian anyar ieu, United nguatkeun komitmen kandel na pikeun ngirangan émisi gas rumah kaca na 100% ku 2050 tanpa ngandelkeun offset karbon tradisional, ogé ngamungkinkeun tumuhna Heart Aerospace sareng ngiringan ngembangkeun pesawat anu bakal ngirangan émisi gas rumah kaca. tina ngalayang.

"Breakthrough Energy Ventures mangrupikeun sora ngarah para investor anu ngadukung téknologi bersih-énergi. Kami bagikeun pandanganana yén urang kedah ngawangun perusahaan anu gaduh poténsial nyata pikeun ngarobih kumaha industri beroperasi sareng, dina kasus kami, éta hartosna nanem modal di perusahaan sapertos Heart Aerospace anu ngembangkeun maskapai listrik anu giat, "saur Michael Leskinen, Wakil Présidén Serikat Corp. Hubungan Pangwangunan & Investor, ogé Présidén UAV. "Kami sadar yén konsumén hoyong langkung kapamilikan sidik émisi karbonna sorangan. Kami bangga tiasa bermitra sareng Mesa Air Group pikeun nyangking pesawat listrik ka palanggan langkung saé tibatan maskapai AS anu sanés. CEO anu parantos lami di Mesa, Jonathan Ornstein parantos nunjukkeun kapamimpinan anu visioner dina bidang hiber listrik. "

UAV sareng BEV mangrupikeun investor anu mimiti di Heart Aerospace, nunjukkeun kapercayaan kana desain Heart sareng nyiptakeun poténsial pikeun Heart pikeun ngalacak pangenalan ES-19 ka pasar mimiti 2026.

"Penerbangan mangrupikeun sapotong kritis ékonomi global urang. Dina waktos anu sasarengan, éta mangrupikeun sumber utama émisi karbon sareng salah sahiji séktor paling hese pikeun dékarbonisasi, ”saur Carmichael Roberts, Breakthrough Energy Ventures. "Kami yakin pesawat listrik tiasa janten transformasional pikeun ngirangan émisi industri, sareng ngaktipkeun perjalanan régional anu murah, sepi sareng bersih dina skala anu lega. Tim visioner jantung ngembangkeun hiji pesawat di sakitar téknologi motor listrik propriétari na anu bakal ngamungkinkeun maskapai beroperasi dina fraksi biaya ayeuna sareng berpotensi ngarobih cara urang ngapung. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment