24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos jelema Warta Breaking Thailand piknik Rupa-rupa Berita

Skål Mayar Upeti ka Walter Kenneth "Ken" Whitty

Walter Kenneth "Ken" Whitty

Éta ku sedih pisan yén maotna Skålleague Ken Whitty, MD, Flow Inter Co. Ltd., distributor Paulaner Beer and inuman diumumkeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Walter Kenneth "Ken" Whitty, 1952 - 2021, parantos lulus saatos merangan kanker.
  2. Perusahaan Ken mangrupikeun sponsor lami ti Skål di Bangkok sareng Pattaya, Thailand.
  3. Présidén Skål Internasional, Andrew J. Wood, ngucapkeun pujian salami upacara ngabakar Budha anu diayakeun kamari di Wat Sri-Iam di Bangkok.

Dina yuswa 69 Ken parantos merangan kanker dina taun-taun ayeuna. Dilahirkeun di Waterford, Irlandia, Ken mimiti sumping di Thailand dina taun 1999 sareng gancang ngadirikeun Danmark Co. Ltd. sareng Flow Inter Co. Ltd., hiji-hijina distributor di Thailand anu ngagaduhan merek terkenal sapertos Paulaner, Hopf, Hacker-Pschorr, sareng Fuller's Beers . Babarengan Cornish Orchard Cider sareng Abbona Wines. Ken nyaéta MD sareng Khun Kanpitcha (Toi), sareng pamajikan Ken nyaéta Diréktur Eksekutif. Aranjeunna ngawangun usaha suksés ngaimpor bir sareng inuman anu terkenal. Perusahaan anu gaduh sponsor anu kuat janten sami sareng OKTOBERFEST di dieu di Thailand.

Flow Inter Co. Ltd. ogé mangrupikeun sponsor lami ti Skål di Bangkok sareng Pattaya, rutin ngadukung anggota sareng rapat salami 14 taun sareng Paulaner Beers sareng inuman anu rupa-rupa.

Andrew J. Wood, Présidén di Skål Internasional, nalika upacara ngabakar Budha anu diayakeun kamari di Wat Sri-Iam di Bangkok, nganteurkeun pujian pondok. "Kalayan imutna anu marahmay, Ken mangrupikeun hadirin rutin dina acara industri anu seueur anu disponsoran sareng didukung perusahaanna. Naha éta Kamar Dagang Thailand Thailand (BCCT) atanapi Kamar Jerman (GTCC) sareng anu sanésna, atanapi acara industri perjalanan sareng pariwisata - sapertos Skål atanapi FBAT - Ken, Toi, sareng tim éta ngadukung pisan, "saur Wood.

"Ken ninggali warisan anu kuat sareng urang ngahontal Toi sareng kulawarga kalayan cinta sareng dukungan dina waktos ayeuna. Ken resep pisan sareng bakal sono pisan ku urang sadayana anu hirupna keuna. Éta ku haté anu beurat sareng sedih pisan kami duka ka maotna babaturan urang. ”

Skål mangrupikeun organisasi profesional para pamimpin pariwisata di panjuru dunya anu ngamajukeun pariwisata global sareng silaturahim. Éta mangrupikeun hiji-hiji kelompok internasional anu ngahijikeun sadaya cabang industri perjalanan sareng pariwisata. Anggota na, manajer industri sareng eksekutif, pendak di tingkat lokal, nasional, régional, sareng internasional pikeun ngabahas sareng ngudag topik anu dipikaresep umum.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment