24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Wisata Petualangan Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Tés COVID-19 bébas repot pikeun Turis Anu Nganjang ka Serengeti Migrasi

Migrasi Serengeti

Tanzania Association of Tour Operators (TATO) parantos nyetél pusat kempelan sampel COVID-19 énggal di daérah Kogatende salaku persiapan usum migrasi Serengeti wildebeest.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Taman Nasional Serengeti ayeuna ngagaduhan dua pusat uji coba sampel COVID-19, hiji di Seronera, sareng anu sanés di Kogatende salaku persiapan hijrah Serengeti.
  2. Sakitar 700,000 wisatawan ngadatangan sirkuit wisata kalér Tanzania taunan pikeun nyakséni hijrah liar.
  3. Unggal taun antara Juli sareng Oktober, jutaan wildebeest didorong ku wirahma kuno anu sami pikeun minuhan peran naluri na dina siklus kahirupan anu teu kahalangan.

"TATO dina kerja sama sareng pamaréntah ngalangkungan dukungan UNDP hoyong ngumumkeun yén kami parantos nyetél pusat koleksi spésimen COVID-19 anyar di Kogatende, Kalér Serengeti, dina usaha urang nawiskeun wisatawan urang tés bébas repot salami usum migrasi wildebeest anu ayeuna nuju dilakukeun, "saur Pupuhu TATO, Wilbard Chambulo.

Anggota TATO nyarios yén ieu mangrupakeun napas lega pikeun wisatawan anu hoyong ningali usum nyebrang walungan Mara usum antara Juli sareng Oktober nalika wildebeest sumping ti Maasai Mara Game Reserve kana Tanzania urang Serengeti Kalér. 

Taman nasional unggulan Tanzania di Serengeti ayeuna ngagaduhan dua pusat uji sampel COVID-19, hiji di Seronera, jantung taman, sareng anu sanésna di Kogatende, beulah kalér Serengeti, caket ka Walungan Mara anu terkenal.

Ideu TATO nyaéta pikeun mastikeun pangalaman safari anu lancar pikeun sadaya wisatawan anu ngarencanakeun safari hijrah di Taman Nasional Serengeti di Tanzania taun ayeuna. 

"Kalayan protokol kabersihan ti tim kami sareng mitra akomodasi kami, klinik di Serengeti bakal mastikeun gangguan minimal pikeun rancana perjalanan wisatawan bari mastikeun patuh kana maskapai sareng peraturan internasional," saur Mr. Chambulo.

Taman Nasional Serengeti perenahna di kalér Tanzania antara Danau Victoria sareng Lembah Rift Afrika Wétan. Didirikeun taun 1929 sareng ngembang di 1940 pikeun ngajagaan 5,600 mil pasagi (14,500 km persegi) ti ékosistem dataran Serengeti.

Taman ieu ngadukung langkung ti 94 spésiés mamalia, 400 spésiés manuk, sareng kalebet rébuan satwa.

Migrasi satwa pangageungna di planét - puteran taunan 2 juta wildebeest di seuweu Serengeti sareng Maasai Mara cadangan - mangrupikeun daya tarik wisata utama, ngahasilkeun jutaan jutaan unggal taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Adam Ihucha - eTN Tanzania

Leave a Comment