24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia kabudayaan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Hak Asasi manusa Warta Méwah rapat wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja olahraga piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

IATA ngadesek Amérika pikeun nuturkeun Pitunjuk WHO ngeunaan Perjalanan Internasional

IATA ngadesek Amérika pikeun nuturkeun Pitunjuk WHO ngeunaan Perjalanan Internasional
IATA ngadesek Amérika pikeun nuturkeun Pitunjuk WHO ngeunaan Perjalanan Internasional
Ditulis ku Harry Johnson

Pitunjuk WHO nyarankeun "pendekatan berbasis résiko" pikeun nerapkeun tindakan anu aya hubunganana sareng COVID-19 sareng perjalanan internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Entong meryogikeun buktos vaksinasi COVID-19 salaku kaayaan wajib pikeun lebet atanapi kaluar.
  • Ngaleungitkeun ukuran sapertos uji coba sareng / atanapi sarat karantina pikeun palancong anu parantos divaksinasi pinuh atanapi parantos ngonfirmasi inféksi COVID-19 saacan genep bulan katukang.
  • Pastikeun jalur alternatif pikeun individu anu henteu divaksinasi ngalangkungan uji coba ngarah tiasa ngumbara sacara internasional.

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) nyauran nagara bagian pikeun nuturkeun pituduh anyar dina perjalanan ti WHO (WHO). Pitunjuk éta nyarankeun "pendekatan berbasis résiko" pikeun nerapkeun tindakan anu aya hubunganana sareng COVID-19 sareng perjalanan internasional. Éta bakal ditepikeun ka Komite Darurat Peraturan Kaséhatan Internasional WHO COVID-19 dina dinten Kemis 15 Juli.

Khususna, WHO nyarankeun ka pamaréntah:

  • Entong meryogikeun buktos vaksinasi COVID-19 salaku kaayaan wajib pikeun lebet atanapi kaluar.
  • Ngaleungitkeun ukuran sapertos uji coba sareng / atanapi sarat karantina pikeun palancong anu parantos divaksinasi pinuh atanapi parantos ngonfirmasi inféksi COVID-19 saacan genep bulan katukang.
  • Pastikeun jalur alternatif pikeun individu anu henteu divaksinasi ngalangkungan uji coba ngarah tiasa ngumbara sacara internasional. WHO nyarankeun tés rRT-PCR atanapi deteksi diagnostik gancang antigen (Ag-RDTs) pikeun tujuan ieu.
  • Ukur nerapkeun tés sareng / atanapi tindakan karantina pikeun palancong internasional "kalayan cara dumasar résiko" kalayan kawijakan pikeun uji sareng karantina sacara rutin ditinjau pikeun mastikeun yén diangkat nalika henteu diperyogikeun.

"Komonésitas ieu, rekomendasi dumasar résiko ti WHO, upami dituturkeun ku nagara-nagara, bakal ngamungkinkeun perjalanan udara internasional diteraskeun bari ngirangan kasempetan ngimpor COVID-19. Sakumaha catetan WHO-sareng data tés UK panganyarna ngabuktoskeun - wisatawan internasional sanés kelompok anu résiko tinggi dina hal COVID-19. Kaluar tina 1.65 juta tés anu dilakukeun dina datangna panumpang internasional di Inggris ti saprak Pébruari, ngan 1.4% anu positip pikeun COVID-19. Éta waktos anu parantos lami pikeun pamaréntah pikeun ngalebetkeun data kana prosés pengambilan kaputusan dumasar résiko pikeun muka deui wates, "saur Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment